Деси Добрева стреснала НАТО 4399

20
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Деси Добрева стреснала НАТО

26.09.2009 17:51 | Шоубис

Певицата Деси Добрева никога няма да забрави едно от турнетата си със Слави и “Ку-ку бенд”, когато се изправила лице в лице с цял взвод войници от НАТО. Куриозът се разиграл в пловдивски хотел. “Бяхме в една стая с Алекс Раева и някъде към полунощ ни щукна да се облечем с халати и да плашим наши колеги, като изскачаме иззад завесите в коридорите на хотела – разкрива Деси. – Само че, без да искаме, стреснахме войници на НАТО, настанени на етажа. Почувствахме се ужасно неловко и се извинихме, но си представям какво са си помислили тези хора!”

Деси добре помни и снимките на свой клип, когато при минусови температури през януари на режисьора му хрумнало да я полива с вода, все едно вали. Цялото мъчение продължило 40 мин и певицата направо замръзнала. Накрая едва си отваряла устата.

В Смолян пък трябвало да изпее “Лудо-младо” и макар да го е правила хиляди пъти, изведнъж в главата й се появило бяло петно вместо текст. Излязла от конфузната ситуация, след като й засуфлирали музикантите от “Ку-ку бенд”.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти