Велка ни “слави” и по света 1 9535

49
Добави коментар
araxan
araxan

Велка ни “слави” и по света

26.09.2009 17:56 | Шоубис

През 2001 г. агенция Ройтерс разпространи по цял свят тази комбинирана снимка. 20-годишната тогава Велка се съблича по време на репетиция за първите “голи новини” на телевизия МСат. Снимка Ройтерс

Велка Георгиева, която “разказа играта” на съпруга си Светльо в “Цената на истината” по Нова тв тази седмица, се оказа световноизвестна. Славата й е от 2001 г., а причината – нейните изяви като водеща на голите новини по МСат, които още тогава са забелязани от информационна агенция Ройтерс.

За радост на мъжката част от зрителите, докато четяха новините вечер, Велка и нейните другарки оставаха топлес. Любопитното минало на телефонистката бе разкрито от бдителни потребители на форума bg-mamma. “Да, тя беше едно от 5-те момичета, които съобщаваха “Голата истина”, потвърди вчера режисьорът Стилиян Иванов. За съжаление на ценителите дибидюс водещите се изявяваха само 10 пъти по МСат.

Тази седмица пък дамата стана обект на всенародни коментари, след като призна в ефира на Нова тв за изневери, нарече мъжа си “мухльо” и каза, че му е посягала и замеряла с железа.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти