Античният театър се оказа тесен за Михалис Хаджиянис

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Михалис Хаджиянис готов с над два часа хитове за БГ публиката! Второто му идване обещава повече любими песни и взрив от емоции, а организаторите пускат в продажба допълнителни билети пред сцената за концерта на 9 юли

Михалис Хаджиянис препълни зала 1 на НДК миналата есен, а сега, десетина дни преди гостуването му в Античния театър на Пловдив, организаторите пускат допълнителни билети за седящи места на предна линия.

Все още има минимални количества и от редовните билети за 9 юли. Препоръчително е почитателите му да не изчакват последния момент, ако искат да си осигурят присъствие на шоуто на звездата от южната ни съседка.

Виж още: Михалис Хаджиянис със специален концерт в Античния театър на Пловдив

Специално за верните си фенове той е подготвил дълъг списък с най-обичаните от у нас песни в репертоара му. За подбора са му помогнали негови приятели от България, които го съветват за предпочитанията и вкусовете в този регион на Балканите.

Преди новия си гастрол тук кипърският изпълнител от гръцки произход е на турне в южната ни съседка, но споделя, че за него концертите пред почитатели извън познатите му територии са изключително ценни и вълнуващи.

Авторът на емблематичната балада De Fevgo и актуални за сезона хитове като То Kalokairi Mou (Лято мое) е силно впечатлен от топлото посрещане и енергията на българската публика

„Наистина искам да дойда отново, организираната ми среща с феновете в България през есента беше незабравимо преживяване. Да не говорим за купона, в който се превърна концертът. И досега разказвам на приятели колко приятно съм изненадан, при вас с чувствам като у дома си. Нямам търпение да посетя Пловдив, знам, че градът е красив, с особен дух, а това, че всичко ще се случва на открито, на фона на залязващото юлско слънце и изгряващата луна, ме кара да си мисля, че ще е уникално“, споделя звездата

Освен разходката из София и престоя в Пловдив, Михалис планира и пътуване до морето. От приятелите си е чувал за няколко мидени ферми и рибни ресторанти, както и за неповторимите партита по нашето Черноморие.

След това той отново се заема с работа по авторски парчета за себе си и други гръцки изпълнители. Михалис не се откъсва от музиката задълго и не спира да прави това, в което е най-добър: да пее и пише песни непрекъснато – а това му осигурява място в списъка на сп. „Форбс“ с най-влиятелните гърци, обяснява.

Билетите за концерта са на цени от 40 (стандартни) до 60 лв. (Golden Circle) в мрежата на Eventim, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК. Mестата пред сцената тръгват в продажба от 30 юни на цена 90 лв.

Източник: KEY Events & Communication