Блиндирани врати

1
Добави коментар
paranormalen
paranormalen

Когато говорим за „дом“, в съзнанието ни винаги изникват асоциации за уют, топлина и сигурност. За нас домът е място, в което се чувстваме защитени. А такава защита можем да си осигурим с подходящи врати и прозорци, а в не малко случаи дори и решетки. Решетките до някъде ни осигуряват защита, но малко нарушават уюта и естетиката, към които се стремим. Затова, като добро алтернативно решение на този проблем се спираме на блиндираните врати.

Блиндираните врати са с доказана сигурност и са предпочитани от съвременните домакинства. Но сигурността не е единственото им предимство. Те имат и естетичен вид, който придава индивидуален облик на дома ви. Ние Ви предлагаме разнообразие от дизайн и цветове, които да са в идеална хармония с интериора на вашето жилище. Външния обков на вратата може да бъде и с различни декоративни елементи, които внасят допълнителна свежест и елегантност.

Носещата конструкция на блиндираните врати се състои от стоманени профили, които я правят удароустойчива.Вратата е прикрепена към здрава метална каса, захваната в стената. Към това се прибавят вградените усилващи елементи и специфичните заключващи механизми. Нашата фирма предлага врати с цяла каса и допълнително обличане на зида.

Заключващите механизми могат да бъдат електронни, електромеханични или механични брави, като самата брава осигурява няколко точки на заключване към металната каса. Друго предимство са гумените уплътнители, чрез които се постига перфектна топло и шумоизолация. Това внася допълнителен комфорт и намалява загубата на топлина през зимните месеци.

Монтирането на блиндираната врата е посредством анкериране или заварка, с което се осигурява здраво закрепване към стената. Така входа на вашето жилище приветства желаните посетители с добър външен вид и устойчиво ви предпазва от взлом и дискомфортна обстановка.