Как да разберем дали мъжът наистина ни обича

1
Добави коментар
wenip
wenip

Не, няма да ви предложа да късате листенца от маргаритка и да шепнете „Обича ме, не ме обича…”, нито пък ще ви посъветвам да отидете на врачка, която да ви хвърли едни карти, да ви погледне с пронизващ всезнаещ поглед и да каже: „Нещата не са толкова прости, трябва да се намеся аз!”. Много млади момичета и жени се измъчват, опитвайки се да разберат дали все пак героят на сърцето им е този, когото са чакали. Съществуват обаче наистина безспорни признаци, които показват, че мъжът ви обича – обича ви истински… и ви уважава като човек и като някого, с когото иска да продължи живота си. Например:

– Мъжът никога не унижава любимата си жена. Никога няма да я удари нито с думи, нито физически.

– Мъжът (може да ви звучи странно, но е така) винаги иска да има дете от жената, която обича.

– Мъжът е готов на всякакъв подвиг, само и само любимата му да не се нуждае от нищо. Готов е да продаде колата си и да работи от сутрин до мрак.

– Той никога няма да висне на гърба й и да чака тя да го отглежда.

– Той е готов да се откаже от приятелите си и от хобито си, за да прекарва цялото си време с любимата си, даже ако тя се е втурнала да ходи на омразния му шопинг или да го кара да се занимава с не по-малко омразните му грижи за дома.

– Той не вижда недостатъците на любимата си или се отнася към тях с умиление и нежност.

– Ако мъжът наистина обича жената, той с радост ще се ожени за нея и е готов на всичко за това (в това чисто на развод, на скандали, делба на имуществото, проблеми в бизнеса и др.).

– За любимата жена мъжът е готов на всякакви постъпки, даже ако трябва заради това да изглежда смешно и нелепо.

– Ако мъжът наистина ви обича, той винаги звъни първи, често, и винаги дава знак на любимата си къде се намира и с какво се занимава в момента.

– Когато мъжът обича истински, той не настоява за първата интимна близост с любимата, той е готов да чака колкото трябва, докато тя самата е готова за това.

– Той обича да прави подаръци на любимата си, да я радва и да й прави изненади.

– Той не забелязва другите жени, даже онези, които му се мятат на врата.

– Мъжът, който обича, никога няма да предложи на любимата си смяна на партньорите или секс в тройка.

– Жената винаги може да разчита на мъжа, който я обича истински – той ще отложи даже спасяването на света, за да поправи счупеното й токче.

– Даже в най-съмнителни ситуации с други хора мъжът винаги ще застане на страната на своята любима – тя винаги е права в неговите очи.

– Когато мъжът обича истински, той обича и децата на своята любима, даже ако не са неговите родни.

– Той я обича без сметки и условия, без да се опитва да я превъзпитава. И не иска нищо в замяна.

– Мъжът, който обича, не се стеснява да излиза с любимата си, с удоволствие ходи с нея на ресторант, на кино, на официални срещи, води я у дома, запознава я с роднините и приятелите си.

– Когато мъжът обича, за него няма значение външността на любимата му. В сърцето му тя остава най-добрата и най-красивата, в каквито и да са дрехи, по време на болест или когато остарее.

– Ако мъжът обича, по време на секс той на първо място мисли за удоволствието на любимата си и не забравя да вземе мерки против нежелана бременност.

. Мъжът не демонстрира своите чувства пред другите, много по-важно за него е да покаже чувствата си насаме с любимата.

Скъпи момичета и жени, прочетете още веднъж този текст. Вникнете в симптомите, които показват дали ви обича мъжът до вас. И честно, ама много честно, си задайте въпроса – а дали вие го обичате истински? Дали вие отговаряте на същите условия или играете игра? Защото любовта изисква безусловна искреност и отговаря със същото…