Предопределеност и характеристики за родените на 02 юли

1
Добави коментар

2 юли

В символиката на числата двойката е олицетворение на двойственост, противо­по­ставяне, симетрия и единство на противоположностите. Родените на тази дата са твор­чески тип личности с развито въображение, добра памет, откривателски дух, ин­туиция и стремеж към познание. Характеризират се със самоотверженост, състра­да­тел­ност, справедливост, любознателност  и  чувствителност  по отношение на заоби­ка­­­лящата среда. Обикновено имат лидерски амбиции, но са твърде идеалистични, са­мо­критични и склонни към самоанализи.

В сферата на любовта и личните отношения този човек обикновено прикрива истин­ските си чувства. За него е най-удачно да се събере с партньор, с когото имат об­­щи духовни интереси, но и който да го разбира, да го стимулира и да му придава повече увереност в себе си.

Родените на 2-ри юли са хора мечтателни, надарени със съзидателни способ­нос­ти и интелект. Притежават творческа чувствителоност и артистични способности. Те са много добри посредници и миротворци, но активността им е повече в духовната, от­колкото във физическата и материалната сфера. Луната, на която са подвластни ги да­рява с възприемчивост, въображение, сантименталност и немалка доза неус­той­чи­вост. Често им липсва достатъно сила и напоритост, за да претворят в дела ориги­нал­ните си идеи.

Представителят на тази дата е също така справедлив, емоционален и социално при­способим човек. Притежава двойствена, миролюбива натура и изпълнителен ха­рак­тер. В повечето случаи обича материалната задоволеност и обикновено в живота постига добро благосъстояние, уважение, а понякога и слава. Често предава пре­ка­ле­но голямо значение на мнението на околните и се влияе от техните критики.

В делови и професионален план тази личност се отличава с деловитост, прак­тич­ност и настойчивост в преследването на целите си. Тя отлично се вписва в екипни дей­ности, като умее да контактува с повече хора, с публика и клиенти. Предпочита да ра­боти в колектив и среда, където се уважава свободата на действията и на мне­ния­та. Добри възможности за реализация има в области като  наука, изкуства, хума­ни­тар­ни дейности и професии. Може да бъде успешен човек на изкуството, мениджър, учител, психолог, архитект и др.

Негативни страни:  Вътрешно  безпокойство и уязвимост. Несъобразяване с реал­нос­тите. Скептична и/или песимистична нагласа. Суетност, непрактичност, пасивност, свръхчувствителност, склонност към депресии.

В здравословен аспект са  възможни проблеми, свързани с черен дроб, храно­сми­ла­телна система, бронхиални и сърдечни заболявания, артрит.

Родени на този ден: Пиер Карден (1922 г.) – фр. дизайнер и моделиер; Георги Иванов (1940 г.) – първият български космонавт; Росица Кирилова (1963 г.) – бълг. поп-певица; Матю Райли (1974 г.) – австр. писател

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/:   2, 5, 7, 11, 14, 16, 20, 23, 25, 29

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 2, 4, 5, 7, 10, 13, 19, 22, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Риби, Скорпион, Телец

Цитат от книгата „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016. Автор Христо Енев