Господ чу молбите на цяла България за Цвети Стоянова

1
Добави коментар

Красивата гимнастичка Цветелина Стоянова ще живее и физически вече почти на сто процента е възстановена след опита си за самоубийство. Напук на всякакви прогнози, 21-годишната спортистка се възстановява в пъти по-бързо от очакваното, пише столичен седмичник.

„Това е един от малкото случаи, когато първоначалните диагнози на медиците от нашия институт се разминават толкова драстично с реалността. Станало е някакво чудо, защото само с него може да се обясни това, че момичето няма нито една счупена кост“, коментираха лекари от „Пирогов“, където Цвети бе настанена по спешност след опит да сложи край на живота си, скачайки от 6-ия етаж на кооперация в столичния квартал „Надежда“.

За две седмици гимнастичката изглежда напълно възстановена и сега я държат в „Пирогов“ само за да не възникнат някакви вторични рецидиви на вътрешните органи. Иначе нямало и помен от каквито и да било счупвания, твърди изданието.

Цветелина Стоянова е охранявана строго от униформени и цивилни ченгета, които се грижат тя да не прави публични изявления чрез медиите.

Бабата на Цвети Стоянова: Тя е свръхчувствителна