Арестуваха ЗВЕЗДАТА от клиповете на WHITESNAKE

16
Добави коментар
dankisha
dankisha

Арестуваха ЗВЕЗДАТА от клиповете на WHITESNAKE
28 Септември 2009

Тоуни Китейн….ехххх. Кой ли не си е спирал видеото на пауза, за да се наслади на котенцето, което осъществява съблазнителни гимнастики върху предния капак на колата в клипа на ‘Here I Go Again’?

Тоуни Китейн днес не е в много добра форма. 48 годишната актриса е била арестувана в събота вечер в Ню Порт Бийч, Калифорния, след подозрение, че е карала кола под въздействието на алкохол, а вероятно и на наркотици.

Напоследък, Китейн участва във втория сезон на риалити шоуто на Vh1 – Celebrity Rehab with Dr. Drew. В него, различни знаменитости се лекуват пред камерата от пагубна пристрастреност към алкохол и наркотици. 

Лечението при нашата героиня очевидно не действа. През 2006-та, тя бе арестувана за притежание на 15 грама кокаин. Според агенция AP, Китейн е била заловена от сержант Шонтел Шърууд около 3 следобед в събота, след като била забелязана да управлява Range Rover под въздействието на алкохол и наркотици. Актрисата е била освободена срещу гаранция от 2 500 щатски долара. 

Тоуни Китейн бе съпруга на Дейвид Ковърдейл в периода 1989–1991. Първото й рокенрол гадже бе Робин Кросби, който почина от СПИН през 2002!

Напишете коментар: