Свирепо Чупакабра вилнее из Пазарджик!!!

1
Добави коментар

Митичният звяр Чупакабра нападна млад мъж край Пазарджик и му изгриза ръката. По сведения на местни жители, през последния месец са регистрирани най-малко 15 случая на нападения на тайнственото животно в района.

Жертвата Павлин М. разказва, че е бил нападнат на 3-и юли, докато се връщал у дома след купон. Минавайки под железопътен мост, той усетил странен мирис на сяра и тамян, а след това остра болка в дясната си ръка. “Нещо ме бутна и аз паднах на земята. Насочих телефона си нагоре и видях създанието. То стоеше на задните си крака като кенгуру и съскаше като кралска кобра”, спомня си с треперещ глас Павлин.

Според най-добрите специалисти в сферата на изследването на паранормалните явления у нас, доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney и специален агент Владимир Лисичков от ФБР, хищникът се активизира единствено през нощта. Според легендите, Чупакабра е същество, обитаващо южните части на Северна, Централна и Южна Америка.

Очевидци споделят, че то е ниско и космато същество, което напада нощем кози, крави и овце и пие тяхната кръв, като това ги убива. Някои твърдят, че понякога напада дори и хора, като ги отвлича надъблоко в гората, където никой не разбира какво се случва с тях.

Първи сведения за нападения на Чупакабра са записани още през 1990 г. в Пуерто Рико, Перу, Чили и Хондурас , а по късно в Щатите и Мексико. По времето на първите сведения за Ел Чупакабра в Пуерто Рико е имало и особеоно засилена активност на НЛО.

Лисичков и Пападакис разкриват, че изчадието е внесено в България в началото на годината от мутренски бос, който е искал да съсипе животновъдския бизнес на негов противник, но съществото успяло да избяга от клетката си в село Калугерово…