Рецепта за диетичен дюнер

75
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
571

Тази неделя си направих един прекрасен диетичен дюнер. Идеята ми хрумна ей така, докато си мислех как да си разнообразя диетата и как да подходя, пишейки другите ми електронни книги с рецепти, които ще раздавам безплатно към всеки закупен фитнес продукт от мен.

Та, седя си аз в леглото в нас, а стомахът ми вече е залепнал до гръбначния ми стълб от глад. Гледам в хладилника ми:

15 броя яйца
ориз
пилешко месо
тиквички
домат
зелено табаско;

И какво измислих. На кафемелачката стрих до степен брашно ориза и стана оризово брашно. Разбих яйчните белтъци, смесих с ориза и стана плънката. През това време нагрях тигана и хоп, вътре. За да стане блата, го опекох и от двете страни. Нарязах пилешките филета на лентички, тиквичките на филийки, а доматите на кръгове.

Завих си всичко, като един майстор дюнерджия и посипах със зелено табаско. Ами … стана чудесна диетична храна! Държа ме доста сит после, едва на 4-тия час огладнях. Пробвайте и да ви е сладко.

П.С. Зеленото табаско е доста люто и не го препоръчвам на хора със стомашни проблеми, като гастрит или язва!

Рецепта за диетичен дюнер 4.00/5 (80.00%) 4 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!