Мъжки прически с бретон – Хубава жена

22
Добави коментар
marta453
marta453

Високото чело е проблем за някои мъже.
Ако не сте фризьор може би си мислите, че високото чело си е природна даденост и няма лек за проблема. В действителност не е така.

С помощта на умело избрана прическа визуално могат да се прикрият някои несъразмерности на лицето в това число и високото чело.

Най-новите модни тенденции предлагат няколко варианта за мъжки прически с бретон, с които можете да намалите визуално височината на челото си и да намерите новата си ослепителна външност.

Когато става дума за визуално скъсяване на челото прическата трябва да е избрана така, че да оеднакви отделните части на лицето и да го направи като цяло по-малко.

Единият от начините да скъсите визуално челото си е с помощта на
Прически с дълъг бретон

Мъжките прически с бретон са много разнообразни:  с плътен бретон, с филиран бретон, с асиметричен бретон, с прав бретон (по-плътен, по-рехав) и т.н.

Бретонът е популярен не само сред мъжете.
Дамските прически с бретон вършат същата работа – визуално скъсяват челото, балансират формата на лицето и подобряват цялостната визия.

Следващата прическа, с която можете да намалите височината на челото си е
Подстрижка на пластове

Прическата на пластове или т.нар. каскада е унисекс прическа, която чудесно коригира формата на лицето и визуално намалява височината на челото.
Хубавото на тази прическа е, че може да се носи в различни стилове: от небрежно разрошена коса в спортен стил до елегантно подредените кичури на изискана мъжка прическа за специалните поводи – за абитуриенти например.

Подстрижката на пластове е за средно дълга коса.
Ако предпочитате по-късите коси следващата прическа е точно за вас.
Мъжка прическа с филиран бретон

Филираните кичури на бретона в комбинация с филираните краища на косата са чудесен начин да прикриете част от челото и да балансирате формата на лицето си.
Този вид прически също могат да се носят в резлични стилове според предпочитанията и начина ви на живот.

Къса мъжка прическа с бретон

Тази прическа стои чудесно на сърцевидна форма на лицето.
Бретонът може да покрива челото и да е по–плътен или да е с филирани кичури.

За продълговата форма на лицето е подходяща къса мъжка прическа с
Бретон на една страна

Каквато и прическа да изберете запомнете, че най-важното нещо е да имате здрава коса

Грижата за мъжката коса отдавна не е новост. Козметичните гиганти предлагат продукти за коса специално за мъже – шампоани, маски, тоници и др. В следващите теми ще обърнем специално внимание на стайлинг и грижа за мъжката коса.

Вижте още прически и мъжка мода:
Мъжки Пуловери 2013
Мъжки Костюми 2013