Novsport.com – Сделката на годината! Готвят продажбата на ПФК Левски на групировката ТИМ

19
Добави коментар
digger
digger

Собствениците на могъщата варненска групировка ТИМ съвсем скоро ще поемат контрола върху ПФК Левски. Това научи Novsport от няколко независими източника в бизнес средите. Две доказателства за готвената грандиозна сделка в българския футбол вече са факт.

По-рано днес официалният сайт на „сините“ съобщи, че е подписан рекламен договор с авиокомпанията „Bulgaria Air“. За нея се знае, че е собственост на ТИМ.

Няколко часа по-късно най-добрият футболист на Черно море Александър Александров – Алекс обяви решението си повече да не играе за варненския отбор. Очаква се халфът да премине в Левски по време на зимния трансферен прозорец.

Във Варна в последните дни навсякъде се говори, че ТИМ ще поеме ръководството на столичния тим, но ще продължи под някаква форма да издържа и Черно море. 

В последните седмици натискът върху собственика на Левски Тодор Батков е огромен, като феновете вече открито искат оттеглянето му. Възможно е това да стане след сделка с ръководството на ТИМ.

Представителят на групировката Марин Митев е член на Изпълкома на БФС. Собствениците на Черно море не успяха да видят реализирани огромните си амбиции с клуба в първенството на „А“ група и евротурнирите и се надяват това да стане с Левски.