Как да избираме интериорни врати

1
Добави коментар
PollyK
PollyK

Как да избираме интериорни врати

Юли 05, 2016Полина КМебели и обзавежданеLike

Сезонът за ремонтите вече е факт. Сега е моментът да предприемете необходимото за освежаване на жилището си. Не пренебрегвайте възможността да подмените и износените и повредени интериорни врати. У нас има много фирми, предлагащи интересни оферти. В повечето случаи можете да разчитате на безплатен монтаж при покупката на повече броя интериорни врати. Това, което се изисква от вас, е предварително да прецените нуждите си.

Преди да се спрете на конкретен модел и цвят, е необходимо добре да помислите как ще ги съчетаете с останалата част от интериора. Добре е да се постараете да съчетаете интериорните врати с тези части от интериора, които са за постоянно там и играят ключова роля в определяне на цветовата гама в жилището.  Основните са дограмата и пода.

Вероятно смятате, че вратите са последната част от ремонта, но тях трябва да ги изберете и да помислите как да съчетаете много преди да започнете със същинския ремонт. При избора на подходящ модел и цвят, вземете предвид в кое помещение ще бъде всяка една от вратите. Интериорните врати са способни да вдъхнат живот и очарование на помещението, в което са. Изборът им е изключително важен и труден, заради огромното разнообразие на модели и материали, от които са изработени – дърво, алуминий, PVC, HDF или MDF материал.

Подът

Паркетът е най-удачната подова настилка в съвременния дом. Той е естествен, екологичен и лесно се съчетава с останалите елементи на интериора. Той може да се използва във всички помещения на жилището и е лесен за поддръжка. Изработен е от масивна дървесина и може да бъде комбиниран с всички мебели. Можете да регулирате цвета с помощта на лак.

Дограмата

Дограмата е другата част от интериора, с който е необходимо да съчетаете интериорната врата. Днес в специализираните магазини се предлагат всякакви цветове, които лесно можете да съчетаете с цвета на вратата. Дори в София съществува възможност фирмата за производство на интериорни врати да изпрати свои дизайнери, които с помощта на мостри да преценят какъв модел и цвят врати ще подхождат на жилището ви.

Разнообразни модели интериорни врати за дома и офиса може да разгледате на http://titan-doors.com/bg/interiorni-vrati.

дограма интериор интериорни врати под София

tweet

Next PostПелетни котли – разнообразие и качества