Видео: Малката Рижа вдигна луд купон в затвора

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Татуирани мургави мъже мятат телеса под звуците на брутална чалга. Това не е промо на новото видео на някоя родна фолк дива, а реалността в Бургаския затвор. Пандизчиите видимо си изкарват много добре в килиите и решетките изобщо не ги притесняват. Липсват надзиратели, които да им направят забележка за силната музика, крясъците или абсолютно забранените вещи като мобилен телефон, например. Скандалните кадри от вакханалията в Бургаския затвор са публикувани на Фейсбук страницата на ТВ водещия Фавиол Сефери.

Той заяви за Флагман.БГ, че скандалното видео му е изпратено преди броени дни като специален поздрав от негови фенове зад решетките. Като режисьор на клипа се изживява Симеон Стоянчов – Малката Рижа. Бруталният рецидивист не се вижда на кадрите, но суфлира активно и дава нареждания на съкилийниците си. „Така си живеем в затвора!”, „Дай му!”, „Поздрав за бат Фавиол!” крещят екзалтираните пандизчии. Видеото завършва с изключително интересен вариант на затворническо СПА. Насапунисани мургавите престъпници се плъзгат по мокрия под на едно от помещенията.

Само няколко дни след публикуването му скандалното клипче, което е видяно от десетки хиляди, предизвика множество коментари в социалната мрежа. „Веселба голяма у тоя затвор”, „Добра реклама му правят, чак да ми се доходи наистина”,  „Кеф!”,  „Тия все едно са на вечеринка”, „Затвор-мечта!”,  „Нещо смешно ли виждате в това, че положението в затвора ни е такова??? Телефони, интернет, музика, танци…Пардон, мазна чалга и кючеци!!!!Не е смешно, ами е трагично!!!” са само част от постовете, свързани с клипа.

Припомняме, че в края на миналата година Малката Рижа редовно публикуваше снимки и видеа, докато излежава присъда в Бургас. Доста активни във Фейсбук бяха и аверите му. Те не оставаха по-назад и пъчеха мускули от фотосите в социалната мрежа с надеждата да заковат някоя загоряла мома. 

Ако така се излежава присъда, трудно е да повярваме, че тези опасни престъпници изобщо ще се превъзпитат, коментират запознати с порядките в Бургаски затвор.