Пловдив готов за Михалис Хаджиянис

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Авторът на хита De Fevgo идва с голям бенд, сцената обещава да е грандиозна

Специална покрита сцена се строи в Античния театър на Пловдив за второто гостуване у нас на Михалис Хаджиянис. Кипърският изпълнител от гръцки произход е замислил двучасовото си шоу с особено внимание към предпочитанията на българската публика.

Сцената с внушителни размери ще е изградена допълнително върху съществуващата дървена площадка и в събота, 9 юли, трябва да побере всички музиканти, които излизат заедно с госта.

Атрактивният певец и композитор на някои от най-популярните съвременни гръцки песни идва у нас в компанията на още седем изпълнители от южната ни съседка. Освен на виртуозната акустична китара, в съботната вечер под звездите специално участие има Арети Саита с нейната виола, а Зои Пападопулу се кани да наелектризира публиката с магнетичен вокал.

Освен от невероятни музиканти, Хаджиянис се придружава и от личния си стилист. За всеки от екипа се обособява отделна зона зад кулисите, а изискванията по отношение на храната са продуктите да са специфични за региона и да произхождат от местни производители.

Цялата група пристига в София, а след това се кани да прекара няколко дни в Града на тепетата.

Ограничено количество билети все още е достъпно в мрежата на „Ивентим“, вкл. бензиностанции OMV, касата в The Mall и билетния център на НДК, както и на касата пред община Пловдив.

Началният час на концерта е 20,00.

Източник: KEY Events & Communication