TESTOSTEROL 250

1
Добави коментар

Съдържащите се стероли са прекурсора за синтеза на естроген и тестостерон, докато съотношението в тялотото между естроген и андрогени, в случай на нередност се регулира. Многобройни аналози на тестостерон от стероли в някои области на тялото блокират рецепторите за андрогените (андростерон, андростендион, дихидротестостерон). Това не се променя. Въпреки това, анаболният ефект, тъй като техният ефект върху метаболизма на аминокиселини, мазнини и протеини е такъв, остава същия.

Обширни изследвания над растителните стероли се проведоха в Полша над млекопитаещи бозайници през 2004 година. Резултатите показват, че тези съединения, прилагайки се заедно с добре балансирана диета, са увеличили мускулната маса на организма с 18-26%. През 2006 г. са събрани наблюдения на трениращи доброволци, които допълват диетата си с продукт Testosterol ™ 250. Резултатите след 30 дни са средно увеличаване на мускулната маса с 2-3 кг. (до 9 кг.) . При над 90% от използващите продукта се наблюдава увеличаване на натоварването при тренировки. При използване на продукта трябва да се осигури достатъчно дълъг сън, защото през нощната фаза става увеличаването на обема на тъканите. По време на активната регенерация са необходими минимум 8 часа сън. Витамин D, Витамин А и ненаситени мазнини увеличават усвояването на растителни стероли.

Продуктът е обогатен с екстракт от роза – антиоксидант и съдържащ сложни фенолни гликозаиди и флаваноиди, който увеличава въздействието на растителните стероли.