6 продукта, които ще направят кожата ни неотразима през лятото

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото е сезон, който поставя много въпросителни за кожата и косата ни. Слънчевите лъчи ги изсушават и състаряват, затова трябва да обърнем специално внимание на продуктите, които ще ни избавят от неудобството. Скоро ви представихме нашите летни предложения за грижа за косата, а днес ще поговорим за кожата.

За да си спестим скъпите козметични процедури, на които ще се наложи да се подложим след лятната ваканция, трябва да подберем продуктите, които ще предпазят кожата ни много внимателно. На първо място са ни необходими слънцезащитни масла, които да предпазят епидермиса от изгаряне. Не по-малко важни са и кремовете за след слънце, които ще осигурят комфорт на кожата ни, след като вече сме се изложили на лъчението.

Хидратиращите и подхранващите продукти също са изключително важни. Използвайте маска за лице поне веднъж седмично. Тя трябва да подхранва и хидратира кожата, защото след системно излагане на слънце, тя се изсушава прекомерно. Ние сме подбрали за вас 6 продукти, които ще гарантират комфорта на кожата ви. Разгледайте ги и изберете тези, които са най-подходящи за  вас.

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, красиво, красота, лято 2016, мода, модерно, модни тенденции, онлайн пазаруване, слънце, Шопинг експерт