Оцветяваща маска за коса Jungle Fever Color Mask 250ml

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

Професионална оцветяваща маска за коса Jungle Fever е създадена да обогати и насити цвета на косата. Специалната, иновативна технология на цветния пигмент имитира формата на отделните люспици на кутикулата, като се закрепва между тях осигурявайки изключително гладка повърхност с интензивни нюанси. Съдържа масло от макадамия, богато на хидролизирани протеини, мастни киселини, аминокиселини, антиоксиданти. Има противовъзпалителни свойства. Омекотява, подхранва и защитава косата. Витамините А, С и Е, преструктурират и действат срещу стареенето. Идеален за попълване и поправка на кожата и косата

 Тези специални  кръгъл Direct-Пигменти  прониква както казахме дълбоко в косъма, по този начин се запазва дълготрайността на желаният от нас цвят повече време, където те се сливат и се придържат към кератинови влакна на косъма. Тази технология дава появата на висока лъскава повърхност с интензивни ярки акценти.

9 Подхранващ Цвят Маски  , които възстановяват, усилват и добавят дълбочина на цвета на козметично боядисаната коса.Маските засилват тонуса на физически или козметично боядисаната коса, хидратират я  и придават на косата изключителен мекота и блясък. Формулата на маската е  бърза и лесна за нанасяне, което я прави предпочитана за работа , както в салона , така и в домашни условия.

Налични цветове

SILVER 

GOLD 

CHOCOLATE

COFFEE 

МЕД 

RED

БРОНЗОВ 

PURPLE

Невероятно богат кондициониране маски, обогатени с: Макадамия масло  богато на хидролизира протеини, мастни киселини и аминокиселини, антиоксиданти и противовъзпалителни свойства, витамини B & C, калий и магнезий е богат на възстановяването влакна, многобройни омекотяване и защита на емолиенти, подхранващи и климатични свойства.

QUAT-82  функционира като агент климатик, емулгатор и за статичен контрол.

Витамините А, С и Е  , които имат подхранващо, преструктуриране, антиоксидант и анти-възраст ефект, идеален за попълване и ремонт на кожата и косата.

Jungle Fever  е една от най-реномираните италиански марки в професионалната индустрия за грижа на косата.Създадена  е с цел да задоволи нуждите дори и на най-каппризните  фризьори иновативни професионални продукти  за коса.Jungle Fever е  компания, която бързо стана известна на италианския и международния пазар с производството на качествени профиосионални продукти за коса.Jungle Fever се стреми да предлага най-добрите стилисти и фризьори от целият свят, професионални решения и продукти с високо качество, за да се гарантира здравето и красотата на косата.Експертен екип от изследователи съчетават традиция и новаторство,чрезкоито създаване на модерни формули, уникални продукти, които са пряк резултат от постоянни тестове,и които гарантират максимална безопасност, надеждност и уникална производителност.