Почистване след ремонт на домове

2
Добави коментар
PollyK
PollyK

Почистване след ремонт на домове

Винаги след приключване на строително ремонтните дейности, Вие се нуждаете от едно цялостно почистване, което е хубаво да бъде направено от професионалисти. Ние в Бориван предлагаме комплексно почистване след ремонт, като първо Ви предлагаме безплатен оглед, на който ще обсъдим процеса на почистване, след това ще Ви изпратим подробно услугите, които ще извършим и крайната цена, която ще заплатите след приключване на нашата работа.

Ние подхождаме много внимателно към всеки един детайл във всяко едно помещение съобразно различните видове мебели, настилки и оборудване. В днешно време се предлагат хиляди разновидности на материали за обзавеждане от всякакъв тип, гланцови, матови, стоманени, иноксови, гранитогреси, теракоти, дървени, каменни и много други. Често купувайки си ги не предполагате, колко замърсени  ще са те след като бъдат монтирани.Често се случва по невнимание майсторите да разлеят боя, лак, лепило, грунд, силикон върху вашето обзавеждане, но Вие разбирате за това едва когато сте започнали да почиствате в детайли.

Не всички обаче се почистват лесно и при неправилно почистване,  те могат да бъдат увредени завинаги, ето защо може да се доверите на нас за едно основно почистване след ремонт.

– Измиване на стъкла, профили, дограми.- Премахване на лепенки, лепила, латекси, бои, цимент и всякакви други строително ремонтни материали.- Mашинно почистване. Почистване на твърди и меки подови настилки и первази.- Обезпрашаване на всякакъв тип подови настилки независимо от степента на запрашеност.- Почистване и обезпрашаване на мебели.- Основно почистване и полиране на санитарните помещения и оборудването в тях.- Импрегниране и полагане на защитни емулсии.- Събиране и изхвърляне на всякакъв вид отпадъци.След всичко това, повърхностите ще заблестят в свой неповторим чар.

Виж “ Цени за почистване „