Споделено… за деня, в който получих множествен оргазъм! / Just Fabulous / Cosmo блог

7
Добави коментар

16.04.2008
Споделено… за деня, в който получих множествен оргазъм!

Много момичета го имат този „оргазмен“ проблем. Мисля, че мога да помогна с опита си. Той не е голям, но все пак го има…

Не бях получавала оргазъм до преди да навърша 20… Така че множественият оргазъм за мен си беше абсолютна химера (май това трябва да е точната дума). Случи ми се за първи път една неделя. Лято. Жега. Беше супер горещо и бях заспала. Доста често имам супер реални еротични фантазии и точно тогава се бях потопила по средата на една такава. Пътувах във влак. Споделяла съм, че съм студентка и често ми се налага да се ползвам от доброто старо и доста миризливо БДЖ. В купето около мен имаше много, ама наистина много мъже. Бях супер възбудена и правех секс със тези случайни мъжаги. По принцип, предпочитам да бъда отдолу и по-пасивна. Мисля, че на мъжете им харесва, пък и мен ме устройва идеално, но във фантазията бях отгоре и контролирах всичко!

Събудих се разтреперена и гениталиите ми пулсираха. Бях получила оргазъм! Нямаше нищо общо с клиторния оргазъм, който бях получавала. Чувството по-скоро е все едно пулсирах отдолу. Цялото ми тяло трепереше.

По принцип щях да се задоволя само с това, но все пак реших, че трябва да направя още нещо. Извадих си вибратора и го включих на последната степен. Легнах по корем с глава, забита във възглавницата и го поставих под мен, за да има пряк контакт с клитора ми. Представях си как момчето, в което бях влюбена тогава е сложил ръцете си върху мен. Вече не издържах, така че сложих една възглавница между краката ми.

Представях си, че правя секс със него. След няколко минути усетих същото интензивно чувство….. Стомахът ми се сви и пак – нов оргазъм. Вторият беше няклъде около 9-10 секунди.

Оттогава всеки път когато се впускам във фантазиите си, гледам да съм сигурна, че имам батерии във вибратора.

категория: Горещи признания
прочетена 1686 пъти, коментари 5, Актуализирана на 16.04.2008 г. в 16:09 ч.