Регистрация BET365

1
Добави коментар
sapa84
sapa84

Стъпка по стъпка за пълна регистрация и верификация на профил в BET365. Процеса на регистрация отнема не повече от 3,4 минутки.

Как да направите бърза регистрация в Bet365 

Регистрацията в Bet365 е лесна и отнема няколко минути. За да създадете акаунт е нужно да впишете истинските ви данни от личната карта, защото в противен случай няма да успеете да изтеглите печалбите си от системата за спортни онлайн залози. В следващите редове ще ви предоставим основните стъпки, които трябва да предприемете, ако искате да залагате веднага.

На първо място е нужно да кликнете върху линка „Регистрация“, който се намира в горния десен ъгъл на основната страница. Пред вас се отваря регистрационния формуляр, който се попълва коректно и без да се изпуска нито един ред. Полетата обозначени със символа * са задължителни и ако не ги попълните, то няма да може да участвате в игрите на bet365.

Ако сте приключили с попълването на полетата натиснете бутона „Регистрация“, с който ще се идентифицирате в сайта. Бутонът се намира най-долу в регистрационната форма на екрана ви. Разбира се, за да се поздравите с успех е нужно да оставите валиден имейл адрес, на който ще ви бъдат изпратени повече подробности от букмейкъра.

Не забравяйте името и паролата си, тъй като те ще ви служат за влизане в новосъздадения акаунт. При положение, че имате проблеми се отнесете към поддръжката на сайта и последната ще ви помогне да приключите със задачата по регистриране по-бързо и лесно.

Активирайте акаунта си и се подгответе да залагате на любимите ви спортни състезания. Естествено, залозите могат да стартират при извършен депозит от ваша страна, който представлява захранване на сметката. Няма нищо сложно и проблемно, тъй че не изпитвайте притеснения. Веднъж попаднали в bet365 вие получавате множество опции за онлайн залози и високи коефициенти, които ще ви донесат добри печалби.

Регистрацията на акаунт в bet365 отнема малко време и се прави лесно. От този момент нататък потребителите получават удобството да залагат директно от своя компютър или мобилно устройство по всяко време на денонощието. Пожелаваме ви много печалби и усмивки!