Малена – магазин за сутиен мека чашка с банел голям размер сутиен без чашки големи обиколки Лилийв Leilieve 6007 сутиен

1
Добави коментар

6007 сутиен мека чашка с банели, гладка и мека микрофибърна материя без дантели по чашката или отстрани, отвътре сутиенът в областта на бюста е изцяло памучен, подходящ за дами, които предпочитат удобството и комфорта, произведен от италианската марка за женски сутиени Лилийв/ Leilieve. Сутиенът има гладка чашка с диагонален шев; отстрани на чашките е плътен и обхваща цялостно бюста без да му придава допълнителен обем; плътни леко сатенирани презрамки, широки около 1 пръст, които поддържат и тежък бюст; подходящ за дами от всякаква възраст; плътен колан/ задна част със средна ширина. Размерите на чашките отговарят на размерите на Триумф/ Triumph и е подходящ за дами с по-алергична и склонна към зачервяване кожа. 

Състав на тъканта: 85% полиамид, 15% еластан; Състав на вътрешната страна: 100% памук

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса без да се търка и усуква ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и без центрофуга или максимум 300 – 400 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофигура; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; да не се чисти на химическо чистене. 

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при НЕПЪЛНО наличие на размери и в двата магазина.