Стоп на телесните миризми и лошия дъх

2
Добави коментар

Няколко факти за лятото и прекомерното изпотяване…:

-Температурите ще се покачват все повече и ще бъде горещо, много горещо!

– Искате на всяка цена да се отървете от петната и изпотените подмишници, миришещите крака, запаряването в интимната област, лошия дъх…

– Ако разчитате единствено на антиперспиранти и пудри, ви предстои неравна битка с хиперхидрозата и лошите миризми!

Сигурно през годините сте забелязали, че… Стандартните антиперспиранти не вършат добра работа. Защо ли? Ами те действат само локално и решават проблема повърхностно, без да елиминират причините отвътре. Не могат да се справят напълно с неприятната миризма, която всъщност идва не от потта, а от дейността на бактериите върху кожата. Освен че не са 100% ефикасни, антиперспирантите запушват порите на кожата и не ѝ позволяват да дишa.

От какво зависи вашата специфична миризма? От много фактори – начин на хранене, състояние на стомашно-чревния тракт и чревна перисталтика, прием на лекарства, хормонални нарушения и др. Лошата диета и наднорменото тегло, недостатъчният прием на вода – всичко това са ключови фактори за развитие на лош дъх и остра миризма на потта.

Други горещи точки. Когато става дума за неприятни телесни миризми не бива да забравяте, че стъпалата и интимната област също страдат в горещото време. Трябва да поддържате тези зони в перфектна форма, за да чувствате комфорт и удобство винаги и навсякъде!

Много свежест в жегите с хлорофил! Хлорофилът е зелен пигмент и уникално хранително вещество, открито в състава на растенията. На него те дължат зеления си цвят и благодарение на него абсорбират слънчевата енергия, използвайки я за да синтезират други важни вещества. Той е ключовата биомолекула, благодарение на която се осъществяват процесите на фотосинтеза. Структурата на хлорофила е почти идентична с тази на хемоглобина, с изключение на централния атом. При хлорофила той е магнезий, а при хемоглобина – желязо. Това означава, че при поглъщане хлорофилът помага на хемоглобина за възстановяването и попълването на червените кръвни клетки, и повишаване на жизнените сили. Колкото и невероятно да звучи, хлорофилът има силата да регенерира човешкото тяло на молекулярно и клетъчно ниво. Богат е на витамини, включително К, С, фолиева киселина и др., както и на минерали като калций, желязо и особено магнезий – силно алкален, жизненоважен минерал, много добър източник на протеини и силно антиоксидантни съединения… Но оздравителният ефект на хлорофила не спира до тук… Той притежава способността за кратък период от време да очиства тялото от отровите и да го дезодорира отвътре. Неговите антибактериални, антисептични и детоксикиращи свойства са подробно изследвани и доказани от науката. Известно е, че ефикасно унищожава микробите, предотвратява развитието на бактерии и подпомага нормалното киселинно-алкално равновесие, като не позволява вътрешната среда да стане киселинна. Киселата среда в организма е огнище за развитие на болести и генератор на лоши миризми. Като вътрешен дезодорант и детоксикатор, хлорофилът е широко използван в САЩ и в много европейски държави от години насам. У нас той е популярен отскоро, но който го е използвал се е убедил в невероятното му действие, което става осезаемо още в първите дни от приема!

С Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл завинаги ще се отървете от лошия дъх и отблъскващите телесни миризми! Хлорофреш е оригинален природен продукт на американската компания Nature’s Way. Източник е на висококонцентриран хлорофилин комплекс*, извлечен от листата на бяла черница (Morus Alba).

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е отлично природно лекарство срещу неприятния мирис на потта, включително в най-критичните точки като подмишници, слабини и стъпала. Контролира мириса на урината и особено – изпражненията, поради което е подходящ за хора, които се притесняват да използват тоалетната в офиса или на друго място с повече хора. Намалява значително отблъскващата миризма, когато стъпалата са склонни към прекомерно изпотяване.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е страхотен избор за дамите, които страдат от лоша интимна миризма в резултат от свръхизпотяване, нарушено микробно вагинално равновесие и др. Тъй като е успешен интимен дезодорант, Хлорофреш е обожаван от жени от целия свят.

Тук е моментът да отбележим и способността на хлорофилин комплексът в Хлорофреш да потиска растежа и развитието на болестотворните гъбички Candida albicans, които са причина за развитие на кандидоза (млечница / кандидозен колпит) при около 75% от жените.

На последно, но не и по важност място, Хлорофреш въздейства отлично и на храносмилателната система – очиства от натрупаните отрови, улеснява изхождането в случаите на констипация и има дезодориращ стомашно-чревния тракт ефект.

*За разлика от обикновения хлорофил, хлорофилин комплексът се усвоява бързо и на 100% от тялото, и е десетки пъти по-ефикасен в елиминирането на отровите и лошата миризма. На практика става дума за едно и също нещо, с тази разлика, че хлорофилин комплексът е разтворим във вода, съответно – нивата му на абсорбция са максимално високи.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл е ултра ефикасен вътрешен дезодорант и детоксикатор. Източник на висок клас течен хлорофил под формата на хлорофилин комплекс. Обогатен с мед, за оптимална абсорбция. Не съдържа захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, алкохол, изкуствени консерванти, оцветители или аромати!

Разфасовка: 83 дози. Всяка доза /25 капки/ доставя 100 mg хлорофил. Прием: веднъж дневно. Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Можете да използвате Хлорофреш и като вода за уста – за изплакване или гаргара.

Контролът върху неприятните миризми е огромна крачка към по-добро качество на живот, много повече удоволствия и социални контакти, както и сигурни успехи с противоположния пол! Така че ако искате да бъдете постоянно свежи и приятно ухаещи, доверете се на Хлорофреш – най-ефикасният природен „дезодорант” за вътрешна употреба!

Официален вносител за България: Ревита ЕООД. За въпроси и повече информация: 02/9530583