Висококачествени дaмски облекла – Модна Къща Souvenir Fashion

1
Добави коментар

Souvenir Fashion е модна къща , специализирана в изработването на висококачествени дамски облекла,

като кожени поли, дънкови поли , рокли, костюми, панталони и връхни дрехи. Дамските облекла са изработени от платове с високо качество. Продуктите ни са със собствен дизайн , който е уникален и съобразен с модните тенденции за дамски дрехи. Разнообразие от дамски поли – вълнени поли , дънкови поли и модерни кожени поли .

Подходящи за всяка възраст и стил . Предлагаме Ви и кожени рокли , модерни офис костюми и всичко необходимо за издържан гардероб от дамски дрехи .

Повече от 20 години на пазара в България ние предлагаме на клиентите ни изключително качество на дамски дрехи , както на изработката така и на платовете от които са изработени нашите дамски облекла. С разнообразие от дънкови поли, кожени поли , вълнени поли , дамски панталони,дамски рокли, офис костюми, якета, палта и дамски сака , дамски облекла , ние можем да отговорим на изискванията и на най-капризния дамски вкус за дамски дрехи.

Всичките дамски облекла на модната къща Сувенир фешън се изработват в България.,но се продават в цял свят ,като са високо оценени от потребители в Германия, Англия, Русия и САЩ. Модна къща Сувенир Фешън предлага също така изработка на Рокли, Поли, Панталони, Сака, Елегантни Костюми по размери предоставени от клиента. Така можете да получите Вашите дамски , точно по Вашите размери и желания .

Предлагаме Ви също изработка на униформи за хотели, ресторанти и т.н. Всекидневно при нас можете да намерите дамски дрехи в промоции и дамски облекла на разпродажба . За търговците на едро можем също да предложим висококачествени дамски облекла.

Предлагаме Ви бърза доставка на поръчаните от нас дамски облекла на конкурентни цени.

Очакваме Ви !

Модна къща Сувенир фешън е специализирана в изработването на модерни дамски облекла на преференциални цени