Ремонт на пералня Zerowatt със счупена ключалка на люка

10
Добави коментар

Юли носи усещане за безгрижност и лежерно настроение, комбинирани с желанието да избягаш от шумния град, да се кротнеш някъде край морето или в някое тихо селце, пълно с аромати, които помниш от отминалото детство.  Прясно окосено сено, звънкият глас на домашен петел, огромни звезди в лятното небе,  раковина, допряна до ухото – чудни спомени от шареното детство…

В София животът тече по старому, няма изненади. Майсторът гледа на своите ремонти на перални,  печки, аспиратори, прахосмукачки, телевизори със сериозността, която се изисква, за да бъде свършена една работа добре – сръчност, практически умения, наличие на резервни части по магазините (може да се окаже проблем за малко разпространени марки или остарели модели битова техника), финансов смисъл от ремонта (оправдано ли е инвестирането на по-крупна сума пари за ремонт на твърде амортизирана пералня решавате Вие).

Ремонт на битова техника през юли

Ремонт на перални – необходимост от извършване на поправка на определени повреди при пералните през цялата година. Ремонтирам перални по домовете от понеделник до неделя.

Ремонтирах пералня със счупена ключалка на люка. Счупените ключалки са досаден проблем, а предвид честотата на подобна неизправност, са и сред масово разпространените. 

Счупена ключалка за люк на пералня Zerowatt

Снимка на счупена ключалка за люк на пералня  Zerowatt. 

Ремонт на пералня със счупена ключалка на люка

След като смених повредената ключалка, пералнята отново можеше да се използва от собствениците. 

Специализирани ремонти на перални в София – сервизни решения на място в дома Ви. 

Ремонти на перални, печки, аспиратори, прахосмукачки, телевизори

Когато името работи за теб!

42.697708
23.321868

София, България

Like this:

Like Зареждане…