VOXY-SPOT: Пореден провал за Слави Трифонов

25
Добави коментар
misho123
misho123

Този път с марката Dancing Stars и едва ли учудва някого…

Изцепка 1 – водещ Митко Павлов wtfffffff, един от най-дразнещите ме типове появяващ се и по телевизията за съжаление, визията му е ужасна, изказа още повече, някакъв хумор който сигурно само на него му е смешен, като това как щял да се ожени до края на шоуто повторено 5 пъти и още подобни и все свързани с него, без реално някой изобщо да се вълнува от тъпата му особа. Шегичките му ми напомнят досадните зубрачи в училище, те имат същите интонации и същите тъпи шеги и закачки като арсенал, досадно остроумничене от което може ти се прииска да му навреш главата в гъза.

Изцепка 2 Жури – Мария Гигова популярна в миналото, но скучна лелка в настоящето, никаква харизма, излъчване на домакиня, определено няма място като човек сложен да забавлява, не са ясни и какви точно са професионалните й познания по танци, та да кажем че е там като про.

Изцепка 3 – Кастинг Бих разделил участниците на няколко категории – досадници, неизвестни и попадения

досадници Крум Савов – този ревльо след като орева всички телевизии как незаслужено бил изхвърлен от Нова продължава „реваншизма“ си. Крум трудно може да се впише като някакъв любимец на когото и да било или симпатяга Тодор Кирков – това кюфте може би е най-идиотския избор за участник в танцувално шоу Мадлен Алгафари – единственото обяснение тази да е навсякъде е че може би простите домакини я харесват, но и в това се съмнявам Графа – поне една хубава песен да имаше, а то боза след боза и всичките звучащо страшно еднакво Етиен Леви – офф Кристина Димитрова – офф2

неизвестни Станислава Ганчева – жена на Краси Радков, ако изглеждаше като жената на Андрей ОК, но не изглежда. Бианка Пановa – някой да е чувал за нея последните години?!

попадения Миодраг Иванов – този симпатяга има място в телевизията, та питам защо вместо танцьор не го сложихте за водещ гусин Трифонов Аксиния и Венета – двете единствени мацки които хващат окото Краси Радков – за мен и той е обикновен досадник, заради пре-експлоатираните му образи, едни и същи скечове които съм гледал още преди 3 години продължава да ги играе и никой в екипа на Славчо не го усеща, но пък се харесва май на по-ограничената аудитория

Гледайки Dancing Stars 2, особено след пъти по-лъскавото VIP Dance, имаш усещането, че са ти сервирали огризките.