Ремонт на перални – инж. Станев

13
Добави коментар

Ремонт на перални по домовете – коректна диагностика, професионален следгаранционен сервиз, монтаж, внедряване на адекватни и своевременни технически решения, които водят до трайно отстраняване на повредата. 

Ремонт на перални по домовете – за Ваше удобство и пестене на време, за да бъде поправена пералната машина, не се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз в съседен квартал, като спестявате време, излишни тревоги и разходки. 

Сервиз за перални в София, който работи в събота, неделя и официални празници. 

Образованието, опитът, дългогодишната техническа практика са от значение и дават майсторски умения и предимство при ремонтирането не само на перални машини, но и на друга битова техника – печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, съдомиялни, аспиратори, абсорбери, диспозери,  които се нуждаят от поправка. 

Специализиран ремонт на перални от инж. Станев – добри сервизни решения от добър майстор.

Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:

блокирал люк на перална машина; изгоряла блокировка на люка; повредена дренажна помпа;счупена ключалка;почистване на четки;смяна с нови четки при нужда;смяна на маншон;смяна на  ремък;пералнята не тръгва;проблем с  пусков клавиш;запушени филтри; запушени помпи;запушени маркучи;течове; проблеми с центрофуга;програматори; поправка на повредени платки;подмяна на нагорели и стопени силови (контактни) клеми;смяна на изгорял нагревател на пералня;неизправен температурен датчик.

Относно неизправности и повреди на перални машини, различни от изброените по-горе, моля, свържете се със сервизния инженер за повече информация, касаеща ремонта на пералнята в дома Ви.

Ремонтирам перални по предварително изготвен график за диагностика на повредата и последващ ремонт. Ремонтът на перални се извършва в дома на собствениците  на неработещи перални, а за по-голямо удобство предлагам сервизни услуги през цялата седмица, като събота и неделя са отлична възможност за по-заетите през седмицата столичани да поправят своите електроуреди . 

Ремонт на перални по домовете работи за Вас от понеделник до неделя в рамките на стандартното работно време. Погрижете се за добрата кондиция на пералнята в дома Ви и не отлагайте ремонтите за последния момент, обръщайте внимание на различни шумове и тракания от пералните, които могат да сигнализират предстоящи неизправности. 

Запазете удобен ден за диагностика и ремонт на неработещата пералня. 

Обслужват се с предимство следните столични квартали: ж. к. Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, Дианабад, централна част на София.

Това означава, че посочените квартали в София се ползват с предимство при посещението за извършване на ремонт на неработещи перални. Също така са възможни часове за диагностика и ремонт извън работните, както и по-бърза реакция при сервизни заявки, ако дневният сервизен график на майстора го позволява и не съвпадат с други, предварително записани часове за ремонт.