Victoria beauty Колагенова маска за лице с червено вино

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

против бръчки • хидратиране • освежаване

Подмладява и увеличава еластичността на кожата. Маската е богата на полезни хранителни вещества като витамини, защитни антиоксиданти пептиди, морски колаген, хиалуронова киселина и други. Употребата й защитава кожата от първите признаци на стареене, както и от вредното влияние на околната среда. Това e моментално хидратиращa и супер подхранваща терапия за лице, която поддържа кожата здрава жизнена и млада, като предотвратява фините бръчки и загубата на еластичност./p>

Количество: 1 бр.

Начин на употреба:

Предварително почистете лицето.Отворете опаковката. Първо поставете горната част, а след това и долната. Оставете да действа 25 минути. След отстраняването намажете върху лицето остатъка от течността в опаковката.

 

Внимание:

Избягвайте използването върху петна, наранена или изгоряла от слънцето кожа. Ако кожата се зачерви, подуе или се появи сърбеж по време или след употреба, прекратете използването и се консултирайте с лекар. Пазете далеч от очите. При контакт с тях изплакнете с вода. Не използвайте при кожа, чувствителна към лепенки или пилинг маски. Не съхранявайте при директна слънчева светлина или висока температура. Пазете далеч от деца. След употреба затворете опаковката и съхранявайте маската в хладилник, но не по-дълго от един месец.