Имате ли нужда от преносимият Pokémon Go Plus ?

1
Добави коментар

Ако решите да вземете всичко от играта и да инвестират  $ 30 в преносимият Pokémon Go Plus, можете да играете играта, без да се налага да изкарвате телефона от джоба си. Устройството върви с подвижна лента и клип, така че може да го носите на китката си или в раница си, или където и да е.

Pokémon Go Plus действа като устройство за уведомяване, като предупреждава, когато PokéStop или Pokémon е наблизо.Ще получавате различни вибрации, в зависимост от това в каква близост са. След това можете да използвате Pokémon Go Plus, за да активирате PokéStop или дори да хванете Покемон без да се налага да поглеждате към телефона си. За да активирате PokéStop или да хванете Pokémon, трябва да натиснете преносимото устройство по определен начин.

Но необходимо ли ви е това преносимо устройство, за да се насладите на играта? Не особено. На телефонът ви ще е необходимо да работи Pokémon Go ,така че не спестяване много от живота на батерията ви , и все още ще получавате тези вибрации от вашият iPhone или Android устройство, така или иначе.

SHARE

Facebook
Twitter