ремонт и изграждане на покриви цени

1
Добави коментар

цени за ремонт на покриви

 

ремонт на покриви:
Претърсване на керемиди;
Американски улуци и водосточни тръби;
Хидроизолация-Битумни керемиди:
Изграждане на покриви;
Беседки,Навеси,Усвояване на тераса,
Тенекеджийски услуги с поцинкована и медна ламарина;
Реконструкция на Покриви;

 

Покривът е най-горният завършек на сградата с основно предназначение да я предпази от атмосферни влияния (валежи, топлина, студ, вятър и др.).

ПОКРИВНАТА КОНСТРУКЦИЯ поема товарите от покривната покривка, снега, ветровите сили, собственото тегло и др. и ги предава на носещите стени и други опори на сградата. Основните материали, от които са направени скатните покривни конструкции, са дърво, стоманобетон или метал.

ФОРМИ НА ПОКРИВА
Покривът трябва да бъде с проста форма, без чупки и придатъци, които усложняват конструкцията, задържат снега и валежните води и са свързани с чести поправки.

Според формата покривите биват:
ДВУСКАТЕН или наричан още „покрив на две води“. Състои се от два равни правоъгълника. Стряхата, респективно корнизът, обикаля от двете страни хоризонтално и на едно ниво, а по челата на сградата е под наклон.
Неравномерният двускатен покрив е съставен от два различни правоъгълника. Стряхата(корниза) обикаля отстрани хоризонтално, но е на различни нива, а по челата на сградата е под наклон.

ЧЕТИРИСКАТЕН ПОКРИВ или „покрив на четири води“. Сградата е покрита от четирите страни с покривни плоскости, които към по-дългите и страни са трапеци, а към по-късите – равнобедрени триъгълници. Стряхата (корниза) по всички страни на сградата е на едно ниво.

МАНСАРДЕН ПОКРИВ (на името на френския архитект Mansard, който го е конструирал в средата на XVII век). Формата на този покрив е съставена от горни наклонени (най-често под 30°) и долни наклонени (под 60°) плоскости. Мансардния покрив се прилага като двускатен и четирискатен. В покривното пространство се получава при долните плоскости редовен използуваем „мансарден етаж“.

ЕДНОСКАТЕН ПОКРИВ – съставен е само от една наклонена покривна плоскост. Стряхата (корнизът) е по двете страни на сградата хоризонтална и на различни нива, а по другите две страни тя е под наклон.

МАТЕРИАЛИ ЗА ПОКРИВНИТЕ ПОКРИВКИ са керемиди, плочи от естествен камък, дърво, ламарина, стъкло, стъклобетон, асфалтови настилки и битумни мушами и др.
Полагането на покривките започва винаги от стряхата(корниза) към билото.

Конструкцията и видът на покрива зависят от относителната влажност на въздуха в помещенията, над които се изграждат.

ПЛОСКИЯ ПОКРИВ съчетава три основни функции – ограждащи, изолационни и оформящи. Когато се използват като открити площатки, плоските покриви се наричат покривни тераси.

Плоските покриви са изложени на много по-силно нагряване, на овлажняващи и механични въздействеи, затова неговите елементи трябва да са много по-устойчиви срещу последиците от тях.

Плоските покриви биват студени – когато не съдържат топлоизолационен пласт, и топли – когато са с топлоизолационен пласт и са над отопляеми помещения.

Отвеждането на дъждовната вода при плоския покрив може да стане вътрешно или външно. За нашите климатични условия се препоръчва вътрешно отвеждане. С него се избягват сложните детайли при корниза или борда, отстранява се образуването на ледени висулки и запушването с лед на водоемниците и водосточните тръби. Водосточните тръби трябва да се прекарват само през отопляеми помещениия и да се свързват с канализацията.

Най-често за носеща конструкция на плоските покриви и тераси се използва последната таванска стоманобетонна плоча  с монолитно или сглобяемо изпълнение. Поставя се и хидроизолация.

 

Нашите услуги

претърсване на керемиди,

изграждане на нови покриви,хидроизолация,

улуци,водосточни търби,водозборни казанчета,тенекеджйски услуги,

направа на беседки,навеси,и гаражи,битумни керемиди,метални керемиди,

и много др.

цените който предлагаме са съобразени с пазарните цени.

 

 

 

 

ГАРАНЦИЯ ОТ,5 ДО 15 ГОДИНИ.

РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА.
Ремонт на покриви София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Добрич, Плевен, Сливен, Ловеч, Казанлък, Кърджали, Смолян,Габрово,   и др.