Париж – любов и романтика (специално предложение)

2
Добави коментар
dackata
dackata

945 лв.

Дата на заминаване:

26.09.2016 г.

Бъди пръв и вземи бонус пътеводител

Екскурзия със самолет – 5 дни

Подарете си едно незабравимо пътуване до Париж. Няма значение дали през лятото или през зимата. И се пригответе за „прераждане“, защото в обятията на този прекрасен град всеки променя възгледите си за храната, любовта и изкуството да живееш.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА Закуска. Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до двореца „Версай“ – дворецът на Краля Слънце Луи ХІV: Големите апартаменти и огледалната зала. Разходка в градините на замъка (при хубаво време). Нощувка.Закуска. Свободно време в Париж – необходимо е ползване на градски транспорт.  По желание разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите, на който е основан Париж през 3 век пр. Хр., и Сен Луи – по-малкият от двата острова, създаващ почти провинциална атмосфера и спокойно място за разходка (необходимо е ползване на градски транспорт). По желание посещение с екскурзовод на български език на Лувъра – най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.Закуска. Свободно време в Париж (необходимо е ползване на градски транспорт) или туристическа програма по желание (избира се една от двете екскурзии): 1. Екскурзия с местен екскурзовод до замъка „Фонтенбло“ – построен през 12 век, днес замъкът пази спомените за знаменити френски крале като Анри II, Анри IV, Франсоа I и Филип IV Хубавия и посещение на Барбизон, известен като селището на художниците. 2. Целодневна екскурзия до замъците по Лоара: посещение на замъка „Шенонсо“ – един от най-романтичните замъци, живописно стъпил на двата бряга на река Шер, построен в края на 15 в.; посещение на замъка „Амбуаз“ – внушителен замък на брега на река Лоара, където по време на метежите през Религиозните войни се криела Катерина Медичи и на средновековния замък „Кло-Люсе“ – дом музей на Леонардо да Винчи; посещение на винарска изба с дегустация на местни вина. Нощувка.Закуска (сух пакет). Трансфер до летище Буве. Отпътуване за България в 08.40 ч. с полет на авиокомпания „Wizz Air“. Пристигане на Терминал 1 на летище София в 12.20 ч. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см (в двете посоки) на турист

Чекиран багаж до 23 кг (в двете посоки) на турист

Чекиран багаж до 32 кг (в двете посоки) на турист

Посещение на Лувъра с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация и входна такса) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 24. Моля, резервирайте услугата своевременно!

Посещение на двореца „Версай“ с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация, входна такса за двореца (без градините) и транспорт) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услугата своевременно!

от 26 г.125 лв. от 3 г. до 25 г.99 лв.

Посещение на замъка Фонтенбло и Барбизон с местен екскурзовод на български език (без включени входни такси) на турист при минимум 25 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услугата своевременно!

Целодневна екскурзия до замъците по Лоара (без включени входни такси) на турист при минимум 25 туристи

Разходка с корабче по р. Сена на турист при минимум 20 туристи

Транспорт до Версай (без включена входна такса за двореца) на турист

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

Пълноцветен пътеводител за Франция на български език на National Georgraphic (399 стр.)

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

Самолетен билет и летищни такси София – Париж – София на авиокомпания „Wizz air“ с включен малък ръчен салонен багаж с размери 42/32/25 см

Групов трансфер летище – хотел – летище

4 нощувки със закуски в хотел „Terminus Vaugirard“ *** (или подобен) в Париж

Панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод на български език

Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“

Водач от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Туристическа такса престой в Париж (от 1.50 EUR до 5 EUR на турист на ден в зависимост от хотела)

Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см

Чекиран багаж до 23 кг

Чекиран багаж до 32 кг

Разходка с корабче по р. Сена

Посещение на Лувъра с местен екскурзовод

Посещение на двореца „Версай“ с местен екскурзовод

Екскурзия до замъка „Фонтенбло“ и Барбизон с местен екскурзовод

Целодневна екскурзия до замъците по Лоара

Посещение на Айфеловата кула (17 EUR за 1-ви, 2-ри и 3-ти етаж)

Входна такса за замъка „Амбуаз“ (10,90 EUR)

Входна такса за градините на двореца „Версай“ (9 EUR)

Входна такса за замъка „Шенонсо“ (12,5 EUR)

Входна такса за Кло-Люсе (14 EUR)

Входна такса за замъка „Фонтенбло“ (11 EUR)

Доплащане за слушалки по време на посещението на Лувъра (3 EUR)

Доплащане за слушалки по време на посещението в двореца „Версай“ (3 EUR)

Градски транспорт в Париж (1,7 EUR – еднопосочен билет за метрото; 13,3 EUR – карнет от 10 билета)

Ползване на стая за багаж в хотела за последния ден преди отпътуването за България (5 EUR на багаж)

Входни такси за музеи, обекти и прояви и разходи за градски транспорт

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ

От деня, следващ деня на записването до 91-вия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

От 90-тия ден до датата на издаване на самолетния билет – 35% от основната цена на пътуването на турист.

От датата на издаване на самолетния билет до 29-тия ден преди датата на заминаване – 35% от общата цена на пътуването на турист + стойността на самолетния билет и летищните такси.

От 28-тия ден до датата на заминаване – 100% от общата цена на пътуването на турист.

Смяна на дата или направление на вече потвърдено пътуване е възможно като освен посочените неустойки се удържа анулационна такса в размер на 5% от основната цена на пътуването без стойността на самолетния билет. В случаите когато е издаден самолетен билет се прилага и допълнителна анулационна такса, определена от авиокомпанията.

При отказ от пътуване, заявено с договор в „последния момент“ – до 9 /девет/ дни преди датата на отпътуването, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.