Адриана Лима показа секси тяло

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Красивата манекенка Адриана Лима може би е една от най-желаните жени в света, а скоро тя зарадва феновете си с папарашка фотосесия, която разкрива естествената й красота. Снимките са без фотошоп и показват перфектното тяло на манекенката на “Victoria’s Secret”.

Чаровницата е била изловена от папараци, докато се е разхлаждала във водите на остров Миконос, където тя e избрала да почива през лятото. Припомняме, че Адриана Лима е на 35 години, макар и тялото й да изглежда като на 20 годишно момиче.

Адриана често е споделяла, че вае фигурата си със строги диети и много дисциплина във фитнеса. Манекенката беше омъжена за баскетболиста Марко Жарич и има две деца. Ние не можем да дадем на Лима и година повече от 25 и никак не ни прилича на жена, която е раждала два пъти. Снимките й от ваканцията в Миконос са чудесен стимул за всички нас, за да влезем в секси лятна форма.

Етикети:
Адриана Лима, дамска мода, звезден стил, интересно, колекция, красиво, красота, лято 2016, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо, Папарак, секси тяло