Каква е разликата между тамяна и примамките в Pokémon Go?

1
Добави коментар

Кога трябва да използвате примамки и кога трябва да се използва тамян? Има една малка разлика.
Ако играете Pokémon Go, може би сте забелязали два елемента във виртуалната ви чанта, които са предназначени за привличане на Pokémons. Тамянът и примамките са най-добрият начин да уловите Покемони.

Как действа тамяна в Pokémon Go?

Тамянът е „мистериозен аромат“, който привлича Pokémons. Когато активирате тамяна той ще е с вас, където и да идете. Тамянът трае 30 минути. Той работи само за вас. Така че, ако напусне мястото, където сте го активирали, той ще ви следва.

Как работят примамките в Pokémon Go?
Примамки са модули, които се поставят в PokéStop. Те привличат Pokémon на определено място. Примамки траят 30 минути. Когато поставите Lure модул на Pokéstop, той остава на това място, дори и да си тръгнете.

Така че, каква е разликата между тамяна и примамките в Pokémon Go?
По принцип, тамянът трябва да бъде точно за вас. Той работи чудесно, ако искате да се скитате из града и да бъдете сигурни, че Pokémon ще дойдат при вас .
Чрез примамките ще образувате нови приятелства с играчи от вашата местност. Вашият nickname(потребителско име) се появява до модула на примамката, така че другите ще знаят, кой е толкова добър и помага за улова на Покемони.

Как да използваме тамяна в Pokémon Go?
Когато за първи път започнете да играете Pokémon Go, играта ви дава две гърнета с тамян. Mожете да ги намерите в менюто в елементи (докоснете PokéBall в долната част на екрана).
Тамянът привлича Покемони като излъчва мистериозен аромат.
Всяко гърне тамян трае 30 минути. Времето е всичко – след като активирате тамяна, таймер започва да отброява времето и продължава да отброява дори ако излезете от приложението.
Как да активирате тамяна?
1.Докоснете Покемон топчето в долната част на екрана.
2.Натиснете Items.
3.Натиснете Incense.
Гърнето с тамян ще се появи на основния екран. Докоснете го отново и ще се активира примамливият му ефект за период от 30 минути.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ще разберете, че успешно сте активирали тамяна, когато розово-лилав облак обгражда вашият аватар.
Как да си купите повече тамян?
Ако ви свърши тамяна, може да си купите от магазина. Ето как:
1.Докоснете Покемон топчето в долната част на екрана.
2.Докоснете Shop,
3.Натиснете и изберете колко гърнета тамян желаете да закупите .
ЗАБЕЛЕЖКА: Тамянът струва пари, затова ще се нуждаеш от Pokécoins. Можете да печелите Pokécoins в играта, или да си ги купите чрез истинска покупка в приложението.

Как да поставите примамка в Pokémon Go?
Pokemon Go е много нашумяла игра в момента. Можете да се сприятеляват с други играчи чрез поставяне на Примамки(Lure) в PokéStop, така че всеки може да се възползва от предимствата.
Може би сте забелязали, че някои PokeStops имат нещо , което прилича на конфети плаващи около него. Това означава, че някой е поставил примамка на тази спирка, за да примами Покемони. Ако искате да поставите Примамка в Pokéstop ,сега ще ви покажем как :
1.Oтворете картата в Pokemon Go?
2.Настиснете върху най- близкия PokéStop.
3.Докоснете малките, бели, с форма на таблетка Lure Моdule(примамки), които се намират точно над кръглия диск и точно под името на PokéStop.
4.Докоснете PokéStop модул в долната част на екрана.
5.Натиснете Lure Module.

Колко дълго Lure Modules (примамки )траят в Pokémon Go?
Вие ще имате 30 минути след поставянето на примамката.

Как да се уверите, че имате Примамка в Pokémon Go?
Дори ако е оцветена в сиво в Item чантата ви, все още може да иматд примамка или две готови за употреба.
1.Отворете картата в Pokémon Go .
2.Докоснете иконата на Покемон топчето в центъра на дъното на екрана.
3.Докоснете Items.
4.Превъртете надолу до Lure Module(примамка). Въпреки че е оцветено в сиво, ако се появява в списъка ви с предмети, имате поне една Примамка.

Как да „примамим“ хора с примамка в Pokémon Go?
Много PokéStops са в близост до места за търговия на дребно, като молове , кафенета, ресторанти. Ако имате фирма или работите в някоя, можете да привлечете играчи във магазина ви с поставяне на Примамка в Pokéstop , който е най-близо до вас.