Какво представлява копринена декоративната мазилка (течни тапети) Silk Plaster?

1
Добави коментар

Какво представлява копринена декоративната мазилка (течни тапети) Silk Plaster?

Декоративна мазилка „SILK PLASTER“ (течни тапети) – това са уникални материали за декориране, руско производство, на нищо не отстъпващи пред западните декоративни мазилки, но достъпни за всеки потребител. 

 

 

Течни тапети – какво е това и откъде идва името на материала?

Течните тапети SILK PLASTER са опаковани в пакети, готови за приложение. Нанасят се по стената на принципа на декоративната мазилка. 

Течни – защото е нужно да се добави вода, а тапети – защото се нанасят на стената вместо обикновените, ролковите тапети, а дори ги превъзхождат със своята функционалност.

Течните тапети могат да се приложат и към такива интериори, където обикновените тапети и декоративни материали са трудни за удовлетворяване на дизайнерските решения: панорамни прозорци, арки, каминни въздухопроводи, помещения с повишена влажност или такива с нестабилен температурен режим. И в Африка, и в Арктика нашите течни тапети отлично се справят със своята задача – не толкова да украсяват интериора, колкото да добавят необикновено усещане за уют и комфорт, но и допълнително да създадат топлина и звукоизолация на помощението. Благодарение на отличната светлоустойчивост не изгарят дори и при непосредствена близост до екватора! Всичко това е проверено от опита на нашите клиенти по целия свят.

При използване на течните тапети SILK PLASTER Вие получавате цялостна повърхност без шевове. Спомнете си колко е трудно да се напаснат рисунките на обикновените тапети и колко често те се разлепват по ръбовете. Декоративната копринена мазилка (течните тапети) ще Ви освободи от тези проблеми! Освен това стената не е задължително да е равна и без недостатъци: за течните тапети SILK PLASTER, които имат повишена покриваемост, не представлява никакъв проблем да замаскира недостатъците на стара или просто не съвсем качествена структура. Единственото, което е необходимоза течните тапети SILK PLASTER, е суха и чиста стена, подготвена четка според иструкциите за нанасяне на течни тапети (ще ги намерите на всеки пакет течни тапети или на нашия сайт), съответно за всеки вид декоративна мазилка от коприна.

Неоспоримо приимущество на течните тапети SILK PLASTER е това, че има възможности за частичен ремонт при механични повреждания. При „свиването“ на къщата, което се случва и на най-елитните жилищни домове, течните тапети SILK PLASTER не се разкъсват, както става при другите декоративни мазилки (например „венецианска мазилка“), при което скъпоструващите непланирани ремонти водят до нежелани неспокойствия за имота.

Декоративната мазилка от коприна (течни тапети) е достатъчно еластична, но ако при „свиването“ на къщата все пак има малки цепнатинки, достатъчно е малко да напръскате с пулверизатор чиста вода и да минете с шпатла или мистрия от пластмаса, за да го загладите. Проблемът ще бъде решен без хабене на нерви и претенции към майстора, който на практика, не може да носи отговорност на качеството на сторителните материали.

Декоративната мазилка SILK PLASTER може да се използва във всякакви помещения, дори в банята, където няма пряк досег с водата, в кухнята – нито поглъща от миризмата, нито пожълтява. Вече стана дума за повишената светлоустойчивост, която е доказана с практиката. Течните тапети SILKPLASTERмогат дори да се мият, ако покриете повърхността с лак на водна основа или ленено масло.

SILK PLASTER – това е екологично чист материал, без миризма, препоръчителен за затворени помещения с различно предназначение! Всички компоненти, използвани при изготвянето на нашия материал, са с натурален произход, например целулоза, копринено влакно и различни декоративни добавки. Лепило е свързващият материал. Всички изброени компоненти са с естествен произход и са абсолютно безвредни.Течните тапети от коприна прекрасно се съчетават с други различни материали: корк, бои, други декоративни мазилки, тапети, камъни и т.н. SILK PLASTER великолепно се съчетава с гипсови или полиуретанови розети, бюджетно позволява да се създаде нов интериор, отчитайки възможностите на материала – ексклузивен интериор! Възможностите за творчество се ограничават единствено между вашето въображение, метража на стените и таваните на вашия интериор. Каталога с течни тапети SILKPLASTERвизуализира повече от 100 цвята и текстури. Те могат да се съчетават така, че да направят реални творческите възможност на Вас и Вашите деца.

Течни тапети SILK PLASTER – това е DIY материал, което в превод означава „направи си сам“! И действително, това е материал, който може да нанесе дори дете!

Пана, картини, обемни изображения, смесени стилове – всичко това можете да видите в раздела „Идеи за интериора“, където са представени снимки на течните тапети SILK PLASTER. Дори обикновено панелно не голямо жилище изглежда много изискано след нанасянето на копринените течни тапети.

Трябва да споменем, че течните тапети SILK PLASTER са популярни не толкова сред младежите, тъй като са нови и не са известни, но все повече по-възрастни групи на поребители се спират на тях – и заради лесното нанасяне, и заради широкия диапазон в цените на течните тапети SILKPLASTER. Тези два фактора са достатъчно силно и мотивиращо средство при избора на декоративна копринена мазилка (течни тапети) за дома и офиса. От икономично до ексклузивно – не скъпо, а изискано, красиво!

Уникалните свойства на SILK PLASTER

Екологичност
Антистатичност (не поема прах)
Топло- и звукоизолация
Позволява скриване на пукнатини и неравни повърхности
Продукцията е сертифицирана

Дълготрайност
Липса на съединения и шивове
Висока еластичност
Възможност за възстановяване на отделни повредени участъци на стените без извършване на пълен ремонт
Просто нанасяне – материалът се разрежда с вода и се нанася като обикновена мазилка