Лондон: Bugatti Chiron ще посреща клиентите си в нов шоурум

1
Добави коментар
charka
charka

Шоокиращо красивия и умопомрачително мощното Bugatti Chiron разполага с 8-литров двигател с 1500 к.с.

Bugatti отпразнува откриването на шоурума в Лондон, който беше обновен изцяло, за да посрещне клиентите на новия модел Chiron.

Обслужвано от H.R Owen и в непосредствена близост до Bentley, обектът остава в сърцето на Mayfair. С новия освежен дизайн Bugatti се надяват, че шоурумът ще се окаже идеалното място за посетителите да разгледат от близо най-луксозните продукти от колекцията им.

Клиентите ще имат възможност да конфигурират колите си в уюта на изработените по поръчка кресла от сини въглеродни влакна избрани в емблематични за марката цветове.

Приблизително 65 автомобила Bugatti Veyron са собственост на клиенти от Обединеното кралство, така че фирмата очаква тенденцията да се запази и за новия модел с 1500 к.с. Chiron. За момента той има 15 поръчки от островната страна.

„Лондон е едно от най-ключовите места за Bugatti в света. Много от настоящите ни клиенти обичат този град и имат жилище тук. Стартирането на H.R. Owen Bugatti означава, че сега имаме перфектна обстановка за посрещане и обслужване на потенциалните ни купувачи. С експертния и опитен екип на H.R. Owen ние знаем, че посетителите от Лондон и останалата част от Обединеното кралство ще бъдат чудесно обгрижени още от самото начало.“ – казва представител на отдел продажби Стефан Брънгс, гост на откриването на обновения шоурум.