Ламиниран паркет в кухнята? Защо не!

2
Добави коментар
psviat
psviat

Кухнята обикновено е най-използваното помещение във всеки дом, ето защо е от особено значение вашата кухня да е лесна за почистване, но в същото време топла и приветлива. Да не забравяме че това е мястото където приготвяте храна за вас и вашето семейство, така че да се поддържа добра хигиена е много важно.

Ламинирания паркет е идеално решение за всяка кухня, най-вече защото е лесен за поддръжка и има голямо разнообразие от различни декори, които да отговарят на стила на вашата кухня.

Ламиниран паркет с натурален цвят винаги е добър вариант, тъй като има много предложения в различни нюанси и текстури. От декори на тройна паркетина до по-светли дървесни декори или такива с автентичен рустикален вид.

Друг добър избор за вашата кухня са тъмните ламинати. При тях следите от замърсяване и дребни частици не личат толкова колкото при светлите декори.

За тези от вас, които се притесняват да сложат ламинат в своята кухня, за да не се надуе от евентуално изтичане на вода от пералнята или водопровода, бихме предложили следното решение. При монтажа на ламиниран паркет да се използва clic sealer. В буквален превод (clic sealer) означава запечатване на клик системата на ламинирания паркет. Осигурява допълнителна защита на ламината от проникване на влага между дъските. Една тубичка clic sealer съдържа 250г. за около 20кв.м.

Какъвто и да е вашия избор, ламинирания паркет е подова настилка, която се предлага в много разновидности и достъпна цена, и ние сме убедени че ще намерите правилния декор, който да отговаря на вашия стил на кухнята.