Къмпинг Градина – място за спокоен отдих

2
Добави коментар

June 04th, 2016
/
Uncategorized
/

/
admin

Ежедневно приятно излежаване на плажа под приятно топлите лъчи на лятното слънце. Място, заобиколено от дървета, закътано и приятно уютно. Къмпингите са изключително приятно място за морска почивка. Къмпинг Градина, разположен до град Черноморец е сред най – популярните дестинации на българското Черноморие. През сезона това място е магнетично привличащ център за български туристи, но и за много чужди. Къмпингът по нищо не отстъпва на западните подобни места, но за разлика от тях цените са изключително достъпни не само за местните туристи, но и за идващите от други страни. Самото му разположение е достатъчна причина за да бъде посещаван толкова често. Къмпинг Градина се намира само на няколко километра от Черноморец и Созопол – две изключително посещавани морски дестинации.

Какво кара хората да прекарат лятото на къмпинг Градина? Проучване, проведено от специализиран сайт за къмпинг и верига магазини за спортни дрехи през 2015г. показва, Градина, или както е новото име на мястото – Южен бряг печели във всички категории.

Къмпинг Градина е обезпечен с наличие на магазин, плажен бар и ресторант. На посетителите се предлагат хранителни стоки в обособения магазин. Ако гостите решат да спортуват или са забравили за вземат нещо от своята екипировка – къмпингът разполага и със спортен магазин. Различни магазини както за хранителни, така и за нехранителни стоки има и в съседния град Черноморец, който е почти на пешеходно разстояние от къмпинга.

Гостите на Градина могат да се насладят на разнообразните ястия, които предлага ресторанта. Уютната му обстановка, приятният интериор – изцяло от дърво и зеленината го правят удобно място дори за бързо хапване. Барът предлага качествени алкохолни напитки, безалкохолни и топли специалитети. Програмата на бара е наситена с много вечери с ди джей и партита.

Почитателите на нощните забавления със сигурност ще останат доволни от своето пребиваване в къмпинг Градина. Увеселителните заведения в близките градове Черноморец и Созопол работят почти 24 часа. В Черноморец има дискотеки, механи и ресторанти, в които почиващите се наслаждават на различни вкусни както местни, така и традиционни специалитети.

Посещаването на къмпинг Градина е отлична възможност за човек да се отдаде на връзката с природата, да се отпусне и релаксира извън напрегнатото и вечно бързащо ежедневие и да прекара повече време със своето семейство. Не последно по важност е контактуването с други хора и създаването на нови приятелства. Морската почивка на къмпинг спомага много за сплотяване на семейството. Разнообразните занимания, които се предлагат в Градина зареждат с много нови страхотни емоции и създават неповторими спомени.