Александър Русев и Лана се ожениха на плажа в Малибу!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Българският кечист Русев вече е женен мъж. Мирослав Бърняшев, както е истинското му име, се венча за годеницата си Лана (Катрин), която също е част от световната федерация (WWE), пише „Стандарт“. Това стана на скромна, но изключително красива церемония на плажа в Малибу.Сред гостите на събитието бяха много от колегите и колежките на двамата младоженци. Русев, който в момента е шампион на САЩ в кеча, и Лана казаха своите обети, като всички гости се разчувстваха. Роклята на красавицата е правена от една от най-известните дизайнерки в Нешвил – Оля Завозина.

Двамата бяха венчани от бащата на Лана – Боб, който е християнски мисионер. „Мотото на дъщеря ми винаги е било: „Направи го правилно и сега“, написа таткото.

Както Русев разкри преди време, това е първата от двете церемонии. Втората ще е през септември в Пловдив. Русев и Лана са сгодени почти от 1 година. Преди това те бяха гаджета дълго време – на и извън ринга.

Двамата моментално получиха множество поздравления в социалните мрежи. Сайтът на световната федерация по кеч също отбеляза събитието. То бе подробно заснети от продукцията на WWE – „Total Divas“. Риалитито ще тръгне от есента, като сватбата ще бъде подробно излъчена тогава.

Източник: Блиц

[Total: 1    Average: 5/5]