Най-красивите сватбени прически на всички времена

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сватбата е звезден миг за всяка дама, а за известните личности това е поредният повод да заблестят така, както само те си знаят. Стилната прическа е един от най-важните елементи, който перфектната сватба трябва да притежава. Разгледайте тези красиви дами и техните модерни коси, защото някои от тях са наистина запомнящи се.

Започваме обиколката си във времето назад с Йоко Оно и Джон Ленън. Косата на Йоко на сватбения й ден е семпла и ни грабна с естествения си вид.

Когато Мерилин Монро се омъжва за Артър Милър, очите на всички са в красивата булка. Косата й е с модерните за времето букли, а цветът, разбира се е рус.

В сватбата на красивата Кейт Мос има много по-впечатляващи неща от прическата й, но и тя е наистина неотразима. Булката е с огромен и пищен воал, семпла рокля по тялото и с изрядна естествено начупена коса.

Одри Хепбърн е вечна модна икона, пред която се прекланяме до ден днешен. На сватбения си ден красавицата носи нежен венец, който остава модерен и днес. Роклята, която е избрала е разкроена и ретро, точно, както стилът повелява. Оставяме ви с галерията ни със снимки, в които може да откриете красиво вдъхновение за вашия сватбен ден. Там застават редица известни дами, които ни спечелиха с добрия вкус и красива визия.

Етикети:
актриса, дамска мода, дефиле, дизайнер, елегантност, еМОДНО, звезден блясък, звезден стил, звезди, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, Отблизо, ПОДИУМ, сватбен ден, Шопинг експерт