Амбър Хърд излиза с милионер

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Скандалната бивша съпруга на Джони Деп е намерила интересен начин да дави мъката от съсипания си брак. Наскоро обявената за „перфектната жена“ дама излиза с милионер и то не кой да е, а създателят на високотехнологичните компании SpaceX, PayPal и Tesla Motors – Илон Мъск.

Амбър и Илон се познавали от много години, но напоследък са засичани все по-често един с друг. Двойката е изловена в Маями, където 45-годишния Илон е бил по работа, а Амбър се е присъединила към него. Уебсайтът TMZ твърди, че преди почивката в Маями, Амбър е гостувала в дома на Илон в Лос Анджелис на няколко пъти.

Припомняме, че Амбър Хърд се раздели с Джони Деп, като го обвини във физическо и психическо насилие срещу личността й. Актрисата, която стана известна повече с личния си живот, отколкото с актьорската си кариера, явно бързо забравя лошото, защото вече се е отдала на нови забaвления.

Етикети:
дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден блясък, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо, Папарак, Шопинг експерт