Напитка за отслабване, горяща мазнините по корема

1
Добави коментар

Напитка за отслабване, горяща мазнините по корема

Напитка за отслабване: рецепта

Според последните проучвания в България огромна част от населението страда от затлъстяване. С цел да се възползва, хранително-вкусовата промишленост произвежда постоянно нови продукти с дръзкото име “напитка за отслабване”, които всъщност могат да бъдат доста вредни за организма.

Именно поради тази причина, в последно време много хора поглеждат към естествените решения и методи за отслабване. Според лекари и експерти, първото нещо, което трябва да се направи е възстановяването на естествения баланс в организма. А това се постига с храна, включваща изцяло здравословни продукти.

Тази чудна напитка за отслабване може да Ви бъде от голяма полза, ако сте решили да се отървете от излишните килограми. Особено силна е срещу мазнините в областта на корема.

Напитка за отслабване:
Необходими съставки:

сокът от 2 големи грейпфрута
1 малък зрял банан
¼ чаша замразени боровинки
1 супена лъжица настърган джинджифил
2 супени лъжици смляно ленено семе
½ чаша пресен спанак
ледените кубчета (по желание)

Как се прави:

Сложете всички продукти в блендер и пасирайте (добавете лед при сервиране, за да се разхладите). Ако нямате вкъщи подобен уред, може да изстискате сокът от грейпфрут, да намачкате банана и боровинките, да накълцате на много ситно спанака и да добавите всички продукти в голяма чаша, след което да разбъркате до получаването на хомогенна смес. 

Продуктите в тази рецепта за отслабване са богати на антиоксиданти, естествени захари и фибри. Тези хранителни вещества са от жизненоважно значение за възстановяване на естествения баланс в тялото и регулиране на нивото на глюкоза в кръвта. Грейпфрутите са отлични за забързване на метаболизма и могат да помогнат на тялото да абсорбира хранителните вещества по-бързо и по правилния начин. Бананите също са отлични за храносмилането и са богати на калий. Джинджифилът има много ползи за здравето, особено за подобряване на метаболизма и подтискане на апетита. Вижте още: рецепта за енергийно смути с джинджифил и мляко.

Въпреки, че хората имат различни резултати с тази отвара, повечето от тях отслабват с по 3- 5 килограма само за няколко дни. Гарантирано се подобрява външният вид на кожата. Консумирайте тази напитка за отслабване като заместител на едно от храненията през деня, когато сте на диета за отслабване.

Ако е било полезно, споделете:

Bookmark.