Ремонт на перални в София – смяна на маншон, запушен филтър и изгоряла блокировка

13
Добави коментар

Просто нов ден, посветен на ремонт на перални в София  насред  лятната жарава, но когато си майстор, поел ангажимент да извърши диагностика и сервиз на неработещи перални, място за отстъпление от ремонтните услуги не влиза в сервизния график, за разлика  от адресите, които ще бъдат посетени. 

Предстоят ремонти на перални и  ще сменям изгоряла  блокировка и маншон, като гуменото уплътнение ще отнеме повече време поради спецификата на този тип поправки, както и най-вероятен проблем със запушен филтър, тъй като пералнята не изхвърляла водата, но не изключвам и други причини за последната повреда, като изгоряла помпа. 

Ремонт на перални по домовете в удобен ден от понеделник до неделя. Обадете се и запазете време за извършване на ремонт на неработещата пералня или друга неизправна техника. Ремонтите се извършват на място. 

Специализиран ремонт на перални с различни повреди, налагащи ремонт или смяна на счупена ключалка, смяна на изгоряла блокировка, запушен филтър, дренажна помпа, смяна на маншон (гумено уплътнение), ремък, почистване или смяна на четки, проблемни температурни датчици, нагорели или стопени клеми, изгорели нагреватели, възможност за ремонт на платки – възстановяване на писти, повредена центрофуга, течове, бутони и други, и прилагам адекватни решения, съобразени с конкретната авария на електроуреда. 

Инж. Станев 

Когато името работи за теб!