Превоз на Мебели и Багаж в София 30-50 лева за курс

3
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Имате нужда от транспортна услуга без хамали за преместването на вашите мебели и багаж в София? Значи сте попаднали на точното място. Ние от Хамали Оникс предлагаме превоз на лични вещи и обзавеждане на цени от 30 до 50 лева за 1 курс в рамките на София без ограничение на времето. Крайната цена за курс в града определяме в зависимост от разстоянието между адресите и обема на превозното средство – бус или камионче с обем от 12 до 20 куб.м3 или по-просто казано събиращи от гарсониера до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на веднъж.

Предлагаме бърз и надежден превоз от София до всяка тока на България и обратно на цени от 0.50 до 0.65 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки. Можем да ви дадем оферта с крайна цена за транспорт (за курс) до всяка една дестинация в страната. 

С повече от 8 години опит в сферата на транспорта и хамалските услуги ние от Хамали Оникс можем да ви предложим различни варианти за преместване на имущество за столицата и страната на доста конкурентни за този бранш цени. Всяка една услуга можем да „Прекроим“ спрямо вашите индивидуални нужди, спестявайки ви време и пари.

Какво точно имаме в предвид? Спрямо вашите изисквания и бюджет можем да Ви предложим: 

Само превоз без хамали.Превоз с 1 хамалин – шофьора. (при товарене и / или разтоварване).Превоз с 2-ма, 3-ма или 4-ма хамали само за товарене или разтоварване.Преместване на дома и офиса с частично / цялостно опаковане и разглобяване / сглобяване на мебели.Превоз с помощ от шофьора за товарене / разтоварване само на по-тежките (определени) предмети.Безплатен оглед на място – при преместване с хамалиИ много други неща за които не сте се сетили, но ние ще ви предложим за да намалим крайната цена във ваша полза!

Най-добрия начин да ви бъдем полезни е да ни се обадите на тел. 0893 484 770 или 0885 714 966. След кратък разговор по телефона ние ще добием представа за вашата конкретна нужда и ще ви предложим възможно най-добрия вариант за преместване в зависимост от вашия конкретен случай.

С радост очакваме вашите въпроси. Обадете ни се още сега!