Лятна почивка в Стара планина – Бутиков Хотел „Вила Марк“

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Вила “Марк” се намира в идиличното селце Краево, разположено в една от най-живописните части на Западна Стара Планина. На 740 м. надморска височина, винаги над мъглите на Ботевградската Котловина, мястото е един оазис на природата сред самата природа. Местността на селото е с планински терен и предлага множество възможности за пълноценен отдих и забавления със семейството и приятелите. Само на минути път от магистрала Хемус ( 20 км. ) и на 70 км. от столицата София, Вила “Марк” е най-краткия  път до мечтаната от вас почивка.

ПЕТДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 380лв. – 50% = 190лв. 
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
(важи за дните от неделя до четвъртък)

Пет нощувки в двойна стая
Пет закуски
Пет обяда
Пет вечери
Външен басейн с шезлонги и чадъри
Сауна
Интернет
Застраховка
Курортна такса
Паркинг

Вила “Марк” е вашият нов дом далеч от дома. Хотелът, издържан в оригинален ретро-етно стил, е съчетание на най-доброто от два различни свята. Девствената природа и битовият му дух умело се допълват от всички луксове на съвремието.
Всяка една от стаите разполага с минибар, безжичен достъп до интернет, цифрова телевизия през LCD телевизор, индивидуален климатик. Всяко помещение на хотела е снабдено със старинен двукрилен гардероб и удобни за отмора фотьойли.
Развлечения:
Вила Марк разполага с механа с 30 места обзаведена с камина, караоке и голям LCD телевизор, чудесни условия за групови организирани посещения ( тийм билдинг ) и др.
Към механата има и лятна градина за топлото време. Хотела разполага и със сауна, летен бар, барбекю, голям летен басейн и детски летен басейн.
Атракцията на екстериора е безспорно изкуственото езеро с изграден над него дървен мост, където можете да се насладите на тръпката от улов на пъстърва.