Противостареещ слънцезащитен крем за лице БИЛЕ-РН с SPF 50 | Боди Бюти

1
Добави коментар
comsteicsmall
comsteicsmall

Противостареещ слънцезащитен крем за лице  БИЛЕ-РН с SPF 50 | Боди Бюти

Действие от природата

Противостареещ слънцезащитен крем за лице БИЛЕ-РН с SPF 50 предлага уникална иновативна UVA /UVB минерална филтърна система за незабавна оптимална защита на кожата от вредното влияние на слънцето. Резултат: Фактор SPF 50 (Доказан с международен тест метод) предпазва от изгаряне, преждевременно стареене на кожата и помага за намаляване на риска от слънчеви алергии. Кремът хидратира дълготрайно и е водоустойчив.

Отличителни активни съставки: АNTI-AGE комплекс с естествените антиоксиданти Q 10 и витамин Е ефективно предотвратява образуването на свободни радикали в кожата и появата на фини линии и бръчки, пигментни и старчески петна, причинени от слънцето. Хидратиращ комплекс с глицерин, провитамин В5 и билкови екстракти от алое и невен, предпазва кожата от изсушаване. Не съдържа парфюми, оцветители и консерванти.

Подходящ ли е за мен: Особено подходящ за суха, нормална, нежна и чувствителна кожа. Некомедогенен. Подходящ е като основа за грим. Препоръчва се за кожа с лунички, старчески петна, петна от слънчево изгаряне и с видими кръвоносни съдове. Дерматологично доказана съвместимост с кожата.

Начин на нанасяне: Нанасяйте тридесет минути преди излагане на слънчеви лъчи. Често го нанасяйте през деня, за да постигнете необходимият ефект.

Опаковка: вакуум флакон 30мл за оптимално съхранение на активните съставки

Производител: Боди Бюти

Страна на произход: България