Билки за оросяване на мозъка

1
Добави коментар
Petar_Stefanov
Petar_Stefanov

Билки за оросяване на мозъка

Author: admin
юли 23, 2016

Когато четете обикновена прескрипция в листовката на даден фармакологичен медикамент и обърнете внимание на описаните странични ефекти, може да ви се завие свят само от техния брой и разнопосочност. Представете си обаче лошо оросяване на мозъка и вие ще се изправите пред половината от тези описани странични ефекти. Световъртеж, замаяност, силно главоболие, гадене, шум в ушите…безкраен низ от проблеми, който за щастие може да бъде решен, чрез приемането на билки за оросяване на мозъка. Те ще помогнат за отстраняване на неприятната симптоматика и може да спрат приема на също толкова тежки медикаменти, които съпровождат и своите странични ефекти.

Фитотерапията разполага с голям набор от билки за оросяване на мозъка и методика на използването им. Като те подобряват кръвооросяването на мозъка и подпомагат подобряването на паметта, засилват мозъчната дейност и предразполагат активната мисловна и физическа дейност, която човек трябва да извърши през деня. Жизненоважната подкрепа за мозъка е път към реализиране на по-добър начин на живот, активно мислене и способност да се реагира и справяне в най-различни житейски ситуации, било то в ежедневието, в бита, на работа или във всяка среда, която изисква силна мозъчна активност.

Трябва обаче винаги да поемате дъх, да оставяте време за почивка, време за себе си, за да можете да реагирате навреме, когато мозъкът ви се измори. Ако почувствате замайване, световъртене, признаци на умора, признаци на депресия и потиснатост – не се притеснявайте да посетите лекар, да направите необходимите консултации и изследвания. Те ще ви помогнат да изберете начин на лечение, който да отговори на вашето състояние. Специално билколечението, фитотерапията от стари времена разполага с рецепти с приложения на билки за оросяване на мозъка; естествено нашите предци може би са нямали тези термини, но са знаели как да засилят мозъчната си дейност, как да подобрят паметта си и как да са активни и жизнени пред всичките предизвикателства на техния живот ( който също не е бил никак лек). Винаги избирайте най-щадящия организма и здравето ви метод – билколечението го осигурява.