Неизвестни заклаха културиста Николай Димов | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

УБИЙСТВО ВЪВ ВАРНА
Неизвестни заклаха културиста Николай Димов
Съпругът на миската Анита Мейзер е бил открит мъртъв тази нощ в дома им

14 Август 2016 17:47
0

принтирай

|

текст

Жертвата Николай Димов и съпругата му Анита Мейзер

Жестоко убийство във Варна. Мъж е заклан в дома му тази нощ. Жертвата е съпругът на миската Анита Мейзер – културистът и бивш охранител Николай Димов. Убийството е станало тази нощ около 3:00 ч., съобщи Нова ТВ.

Тялото на 40-годишния мъж е открито от неговата съпруга Анита Мейзер, която е собственик на жилището.Близки до семейството разказват, че двамата са се прибрали през нощта с техни приятели. Малко преди 3 часа сутринта, пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло.

Жилищната кооперация, по данни на Петел бг, е собственост на Мейзер, която обитава третия етаж, а първия е даден под наем на козметично студио. Точно пред входа е паркиран луксозният черен джип на миската, като на мястото на регистрационния номер е изписано нейното име.

Съседи разказали, че полицията е пристигнала на мястото около 05:30 ч. и останали на местопрестъплението до късния следобед. Около кооперацията в момента няма други хора. Не е ясно дали Мейзер се намира в апартамента си или дава показания в полицията.

Съседните две заведения отказаха коментар за трагедията, като уточниха, че знаят само за убит мъж, който е живял заедно с известната им съседка.

Очаква се Окръжната прокуратура във Варна да излезе със становище по случая.

Анита Мейзер нашумя преди две години, когато участва в състезанието „Мисис Свят“ и фокусира вниманието на обществото с външния си вид. Тогава се стигна до множество обяснения по медиите що е то красота и разяснения дали фотографите са виновни за реакциите.