Тя тежеше цели 120 кг. и всички и се подиграваха, но вижте как изглежда сега! (снимки)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Една майка, която е имала наднормено тегло, решила напълно да промени живота и да спре да консумира 5000 калории на ден. Днес е културистка.

29-годишната Наталия Тексеира от Бразилия публикувала видео от своя „масивен“ корем в интернет и е поискала хората да коментират нейната дебелина. Тексеира казва, че тази необичайна техника й помогнала до този момент от 120 кг да стигне до 69 кг.

„По-голямата част от моето детство не бях активна и с доста голямо наднормено тегло. На 18 години се омъжих за съпруга ми Жил, който не е активен тип, предпочита да седи у дома заедно със семейството си „- така започва своята история Тексеира.

„Омъжих се и започнах да работя в офис. Моят активен живот изчезна, цял ден всичко, което правех беше да седя и да ям. Тялото ми не реагира добре на този начин на живот. Само за една година рязко напълнях „- добавя.

Станала истински пристрастена към шоколада, а ден вкусвала над 5000 калории. Яла големи количества нездравословна храна и изобщо не се е грижела за външния си вид.

„Днес, въпреки че имам само 12% мазнини в тялото ми, останаха стриите, но това не ме притеснява – стриите са част от моята история“ – казва Тексеира.

Как решила да отслабне?

„Една нощ се събудих през нощта и се почувствах наистина дебела. Мастни натрупвания падаха от двете страни на тялото, тогава  реших, че е време да се променя „- обяснява.

След известно време осъзнах, че мога цялата да бъде в мускулите.

„Съпругът ми и децата сега са горди с мен“ – казва тя.

Източник: zajenata.bg

[Total: 0    Average: 0/5]