Разнообразните ефекти на декоративните мазилки

1
Добави коментар
seomystic
seomystic

Разнообразните ефекти на декоративните мазилки

Декоративните мазилки притежават богато разнообразие от естетични ефекти. Италианските видове мазилки предоставят много възможности да оцветите дома си и да му придадете уникално и изтънчено излъчване. В зависимост от предпочитанията, декоративните мазилки могат да се нанасят по много начини върху различен тип стени.

Предлагаме ви кратка селекция на ефектите, които могат да се създадат с разкошните италиански мазилки. На вас оставяме избора на цвят и стая, която да разкрасите с впечатляващите декоративни мазилки.

 

Ефект-бетон е един от най-предпочитаните и популярни сред дизайнерите. Изключително подходящ е за индустриален интериор или за вилата ви в ретро стил.

 

 

Ефектът Травертино се съчетава идеално със средиземноморски интериор.

 

 

Ретро полъх в интериора и мраморен ефект, благодарение на несравнимите декоративни мазилки. Един от най-предпочитаните ефекти за стени в италианските домове.

 

 

Класически стил с раиран ефект – за градския интериор с модерно излъчване.

 

 

Драматична визия с тъмни нюанси, съчетана с разкошна венецианска мазилка. Едно артистично решение за почитателите на мрачните тонове в интериора.

 

 

За да се вдъхновите за следващия си естетичен проект, Novacolor ще ви предложи богата гама нюанси и ефекти на декоративни мазилки с италианско качество.