Reserved вече е в новия Park Center

1
Добави коментар
eventA
eventA

16 Август 2016г.

Световният моден бранд Reserved отвори своя най-нов магазин в обновения Park Center. Това е петият магазин на марката в столицата и е най-големият от всички. С чаша освежаващ фреш започна сутринта на 15 август – магазинът посрещна над 50 модни блогъри и журналисти, които се запознаха с историята на бранда и новите колекции.

„В България това е най-големият магазин, разположен е на 2 300 кв.м. – разказа Александра Владимирова VM Expert на марката за страната. – Разделен е на секции – на първия етаж за модерната и по-спортна жена, за офис дамите, както и за дамите, които са в по-забързано ежедневие, а на втория етаж – детска и мъжка секция. Компанията е на пазара в България от 2008 г. , като всяка година обектите се увеличават. В глобален мащаб компанията е създадена през 1995 г., а през 1997 г. година получава името L.P.P. S.A. Портфолиото на L.P.P. S.A. включва пет наложени на пазара модни марки: Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay и първия премиум бранда – Tallinder. Reserved e най-голямата ни марка, с най-големи резултати в продажбите.“

Точно в 12:00 ч. магазинът отвори врати за първите си клиенти, които чакаха почти час, за да спечелят промоционалната отстъпка от 50%. Елегантни и семпли, колекциите на Reserved внасят креативност в индивидуалния стил. Те носят усещане за живот и чувство за творчеството в иначе монотонното офис облекло. В новите колекции има много практични модели, с акценти на топлина и уют за студените есенни дни. Впечатление направи и завръщането на отдавна забравените тъкани – кепър, туид и жоржет.

През целият ден клиентите на магазина имаха възможност да ползват услугите на индивидуален имидж консултант – Ивета Христулева. Вечерта пред магазина, в просторното фоайе на новия Park Center всички се включиха в специалното коктейл парти организирано от марката – миксове на DJane Flamme и цветни коктейли от OSCAR CLUB.

През целия ден клиентите на магазина ползваха 20% отстъпка, а на всеки кръгъл час чрез томбола се раздаваха и допълнителни награди. От представителството на Reserved в България обявиха, че промоционалните условия ще продължават до края на септември.

Reserved e насочен към клиенти, които търсят световни тенденции на достъпни цени.

Събитието съвпада с началото на ребрандинг кампанията на първия мол у нас. След цялостната реконструкция на сградата, започва и кампанията по промяна на името и скоро City Center Sofia  ще е Park Center Sofia.

За допълнителна информация: Агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON [email protected]